Ethereum (ETH)’un Kurucu Ortağı Portföyünü Açıkladı!

Ethereum (ETH) kurucu ortağı Anthony Di Iorio, hem Cardano hem de Polkadot’a yatırım yaptığını ve bu projelerin çok büyük başarılar elde edeceğini söyledi.

Neden Cardano ve Polkadot?

Di Iorio, 2012 yılında bir Bitcoin konferansında Ethereum Kurucusu Vitalik Buterin ile görüştükten kısa bir süre sonra, Ethereum geliştirme ekibine katıldı. Ethereum’da geçirdiği zamanın ardından De Iorio, Toronto merkezli bir Blockchain şirketi olan Decentral’ı kurmak için şirketten ayrıldı.

Anthony Pompliano ile yaptığı yeni bir röportajda, mevcut kripto para portföy yapısı hakkında soru sorulduğunda, Di Iorio yatırımlarının neden Polkadot ve Cardano’da değerleneceğini açıkladı:

Şimdi şunu belirtmem gerek. Bir dizi farklı projedeyim, ancak yatırımların çoğu en iyi projelerde. Polkadot’un büyük bir hayranıyım, Cardano’nun büyük bir hayranıyım. CEO Charles’ın büyük hayranı, diyelim. Bu projeler, bir şeyleri yapma biçiminde bazı farklı yaklaşımlar benimsiyorlar. Gavin Wood’un gerçek büyük hayranı.

Ethereum kurucu ortağı’nın portföyündeki kripto paralar

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Aralık 2013’te Di Iorio, Vitalik Buterin ve Polkadot CEO’su Gavin Wood ile birlikte Ethereum (ETH)’u kurdu. Iorio şunları söyledi:

 Ethereum (ETH)’a geçirdiğim süre içerisinde bu adamları tanıma fırsatım oldu. Onların istikrarlı ilerleyişini ve rekabet güçlerini ve zekalarını bilerek, son birkaç yıldır bu projelerin yakaladığı başarı tesadüf değil ve daha çok şey başaracaklar.

Diğer kripto varlıklarına gelince, Di, daha büyük projelere yatırım yapmak istiyor.

Yatırımlarımın çoğu ilk birkaç coin’de, Ethereum, Bitcoin, Cardano, Polkadot. Ben de Cosmos’u da seviyorum. Ve birkaç tane daha var, ancak tüm DeFi (merkezi olmayan finans) ekosistemindeki altcoinleri takip etmiyorum. Sadece yeterli zamanımın, yeterli enerjimin olmadığını düşünüyorum. Bu tür şeylerin çoğunu yürütmek ve her şeyin üstünde tutmak için tam zaman ve enerji gerek, bu yüzden son birkaç yılda yatırımlarımı biraz basitleştirdim.

Comments (1)
Add Comment