Usta Analistten Cardano (ADA) Analizi: Uzun Vadede Fiyat Artacak!

Popüler kripto para stratejisti ve analist, Jason Pizzino, Cardano (ADA)’nun fiyat hareketini Bitcoin ve diğer en iyi kripto paralar ile karşılaştırıyor.

Cardano temel ve teknik göstergeleri sağlam

Pizzino, Ethereum rakibi Cardano (ADA)’nun piyasaları sarsan Mayıs ayı sonundaki kripto düzeltmesine rağmen iyi durumda olduğunu söyledi. Analist, ADA’nın USD karşısında kısa vadede iyi performans gösterdiğini, 1.80-1.90 dolar aralığında ağır dirençle karşılaştığını ve daha yüksek dipler yaptığını iddia ediyor.

Pizzinio, ADA’nın USD karşısında uzun vadede iyi bir performans sergilemesini bekliyor ancak varlığın bir sonraki yükselişinin biraz zaman alabileceği konusunda uyarıyor. Analist şunları söylüyor:

Tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşacağımıza ve yakın zamanda beş dolar seviyesine ulaşacağımıza inanmıyorum. Bunu yaparsak, bunu çok daha zayıf bir boğa piyasası olarak görüyorum. Daha güçlü bir boğa piyasası, birikebilmemiz, yeniden biriktirebilmemiz, tabanı güçlendirebilmemiz ve sonra yükselmemiz için bizi daha uzun bir süre bu aralıklarda tutacak.

ADA, BTC DOT karşılaştırması

Pizzino, ADA/BTC grafiğinin nispeten sağlıklı göründüğünü, ancak “hacimin azaldığını” ve bunun üstesinden gelinmesi zor bir faktör olabileceğini belirtiyor. Analist, ADA’nın yakın zamanda BTC çiftinde yeni zirvelere ulaşacağına inanmıyor, ancak Cardano (ADA)’nun 0,00005 satoshi (sat) yerel zirvesinde dolaştığını belirtiyor.

Pizzino, ADA/ETH’ye gelince, Cardano yüzde15 veya yüzde 20 oranında güç kazanabilir, ancak en iyi rakibine karşı sağlıksız görünmüyor, diyor. ADA, Binance Smart Chain’in yerel tokenı BNB’ye karşı da “iyi görünüyor”, ancak analiste göre akıllı sözleşme platformu Polkadot’a (DOT) karşı biraz daha iyi görünüyor. Pizzino, ADA’nın DOT’a karşı biraz geri çekilebileceğini veya bir an için birikim bölgesinde kalabileceğini söylüyor.

Cardano uzun vadede iyi bir yatırım seçeneği

Cardano (ADA)’nun pek güçlü görünmediği altcoin, son 30 günde yalnızca yüzde 5 düşüşle piyasa çöküşünden iyi bir şekilde kurtulan ölçeklenebilir Blockchain platformu Solana (SOL). Analist şunları söyledi:

SOL, çöküşün ardından son birkaç hafta içinde oldukça iyi bir seyir izledi… ve piyasanın geri kalanı ya sabit kaldı ya da düştü. Yani SOL son birkaç haftadır daha güçlü, ancak Cardano hala zemini koruyor. Eski düşük seviyelere geri dönmedik, bu iyiye işaret, önceki seviyelerde direnç bulduk, sorun yok.

 

Cardano kısa vadede menzile bağlı gibi görünse de Pizzino, uzun vadede yatırım yapmak isteyenler için Cardano’nun her zaman iyi bir yatırım olduğunu vurguluyor. Analist son olarak şunları ekliyor:

Uzun vadede, burada bazı iyi kazanımlar elde ettiğimizi düşünüyorum ve işler planlandığı gibi gitmezse… bu olursa, kişisel olarak bunun bir satın alma fırsatı olduğunu düşünüyorum.

Comments (1)
Add Comment