Analist: Ethereum Boğa Döngüsünün Sonunda Bu Seviyeye Ulaşabilir

Geniş kitleler tarafından yakından takip edilen kripto analisti Nicholas Merten, en iyi akıllı sözleşme platformu olan Ethereum (ETH)’un mevcut boğa döngüsü sona ermeden önce yüzde 325 daha büyüyebileceğini söylüyor. Kriptoarena.com olarak analistin iddialarını inceliyoruz.

Analist ETH’nin 20 bin dolara ulaşması için gerekenleri açıklıyor

Yeni bir strateji oturumunda, DataDash sunucusu ve kripto para analisti Nicholas Merten 458 bin YouTube abonesi ile Ethereum hakkındaki önemli analizlerini paylaşıyor. Popüler analist lider altcoin projesi Ethereum’un sonunda 20 bin dolar seviyesini kırması için gerekenleri şu sözlerle açıklıyor:

Ethereum için her şey mükemmel giderse, ETH’nin düzgün bir şekilde başlatılması için bu fırsatı yakalarsak ve ister sıfır bilgili toplamalar ister iyimser toplamalar olsun, insanlar genel olarak ‘katman-2 çözümleri’ kullanırsa, bu döngüde 20 bin dolarlık bir Ethereum görebiliriz. Kulağa çılgınca geldiğini biliyorum ama logaritmik grafiğe baktığınızda bu tür yüzde getirilerini daha önce de görmüştük.

Analistin bahsettiği toplamalar, ana Ethereum (ETH) zincirinin dışında işlemleri yürüten ancak işlem verilerini bunun üzerine kaydeden çözümler olarak nitelendiriliyor. Sıfır bilgi (ZK) toplama ve iyimser toplama olmak üzere iki tür toplama türü bulunuyor.

Merten’e göre Ethereum (ETH)’un 20 bin dolara ulaşması oldukça mümkün

Yakından takip edilen analist, piyasanın en büyük ikinci kripto para birimi olan ETH sağlam temelleri korursa, 20 bin dolara doğru bir rallinin göründüğü kadar aşırı iyimser olmayabileceğini söylüyor. Böyle bir kazancın, 2021’in ilk beş ayında Ethereum (ETH)’un elde ettiğinin sadece yarısı kadar olacağını belirtiyor. Analist konuya ilişkin olarak şu ifadeleri kullanıyor:

Bence bu tür bir fiyat seviyesi görmemiz çok makul. Tarafsız ve iyimser hedefimiz arasında bir yerde. Güvenli oynamak için, önümüzde Ethereum için gerçekten sağlam ve istikrarlı bir fiyat hareketi akışımız olduğunu söyleyebilirim. Anlaşılması gereken en önemli şey, bu döngünün, Ethereum’un Bitcoin’i geride bıraktığı ve bu yüksek hedefleri makul kılan dönemler olduğudur.

Piyasa sıralamasında ikinci sırada yer alan Ethereum yazım sırasında, geçen haftaya göre yüzde 0,57 artışla 4521 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte lider kripto para birimi Bitcoin aynı zaman diliminde neredeyse tamamen yatay kalıyor. Yazım sırasında Bitcoin haftalık yüzde 5,01 ve son 24 saat içinde yüzde 4,36 düşerek 56,352 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!