Dogecoin Alım Fırsatı mı Veriyor? Yükseliş Sinyalleri Geliyor!

Popüler meme coin Dogecoin (DOGE) fiyatı likidite hedefini tamamladı ve şu anda daha yükseğe çıkmaya hazır görünüyor. Bu gelişme, yatırımcıların doğru oynandığı takdirde kısa vadeli kazançlar elde etmelerini sağlayabilir. İşte detaylar…

Dogecoin fiyatı yükselişe hazırlanıyor

Dogecoin fiyatı 25 Nisan ve 18 Haziran arasında yaklaşık yüzde 71 oranında düşmesine rağmen, kısa vadeli görünüm çok daha iyi görünüyor. Son 100 günün hacim profili, en yüksek hacmin Kontrol Noktası (POC) olarak adlandırılan 066 dolardan işlem gördüğünü göstermektedir. Son düşüşten sonra, DOGE bu seviyeyi kırdı ve şu anda bir toparlanma girişiminde bulunuyor. Başarılı olursa, yatırımcılar 0,074 dolar seviyelerindeki son salıncak seviyesine küçük bir yükseliş eğilimi ve bazı durumlarda 0,078 dolardaki yüksek zaman dilimi direnç seviyesinin yeniden test edilmesini bekleyebilirler. Toplamda, bu hareket mevcut konumdan yüzde 17’lik bir yükseliş oluşturacaktır.

Bu görünüm yükseliş eğiliminde olsa da, yatırımcıların 0,057 dolarda oluşan eşit düşük seviyelerin altında kalan satış tarafı likiditesini kabul etmeleri gerekiyor. 0,066 dolarlık engeli geçememesi, piyasa yapıcıların Dogecoin fiyatını düşüreceğini gösterecektir. Bu seviye, 0,057 dolardan 0,048 dolara kadar uzanan talep bölgesi ile çakıştığından, kısa vadeli hedeflerin aynı kalması ile burada bir sıçrama olasılığı yüksektir. Oldukça yükselişli bir durumda, DOGE yaklaşık yüzde 71’lik çöküşün orta noktasını 0,110 dolarda yeniden test edebilir. Ancak bu hareket, 0,057 dolardan yaklaşık yüzde 90’lık bir yükseliş anlamına gelecek.

DOGE topluluğu meme coin fiyatı için umutlu

Öte yandan, Dogecoin fiyatı 0,048 dolar seviyesinin altında günlük bir mum çubuğu kapanışı üretirse, daha düşük bir düşük değer yaratacak ve boğa tezini geçersiz kılacaktır. Bu gelişme, DOGE’nin 0,045 dolar veya 0,040 dolar seviyelerine indiğini görebilir. Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, DOGE topluluğu, bir süredir yükseliş beklentisi içerisinde ve hala bazı yatırımcılar fiyatın 1 dolar seviyelerine kadar çıkacağını düşünüyor. Özellikle geçtiğimiz yıl Elon Musk’ın da desteğiyle müthiş kazanımlar sağlayan Dogecoin, sonrasında büyük bir fiyat çöküşüne tanık oldu.

Orijinal meme coin olarak da bilinen DOGE, son bir yılda yaklaşık yüzde 67’lik bir düşüş yaşayarak, yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Anlık grafikte, son bir ayda Dogecoin’in kar-zarar oranı yüzde 0 olarak gözükmekte. Son iki haftada yaklaşık yüzde 2,4 fiyat kaybı yaşayan DOGE, son bir haftayı oldukça verimli geçirdi ve yaklaşık yüzde 7,5’lik bir artık görmeyi başardı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!