DOGE Kurucusu Ünlü Bitcoin Destekçisiyle Dalga Geçti!

Meme kripto para birimi Dogecoin’in (DOGE) kurucu ortağı Billy Marcus, sürekli olarak insanları lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)’e teşvik etmesinden dolayı Michael Saylor’u bir kez daha eleştirdi.

DOGE kurucusu Billy Marcus, Michael Saylor’u eleştirmeye devam ediyor

Tüm yaşanılanlar Michael Saylor’un Twitter hesabından 31 Ağustos tarihinde gerçekleştirdiği bir paylaşım ile başladı. Saylor paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Bitcoin (BTC) gözlerimizin önünde gerçekleşen bir mucizedir.

Tweet, hem Bitcoin savunucularından hem de Dogecoin kurucu ortakları da dahil olmak üzere diğer altcoin meraklılarından birkaç geri dönüş aldı. Saylor’un son tweet paylaşımındaki sözlerine istinaden Dogecoin kurucu ortağı Billy Marcus, Bitcoin’in “doğumdan çok bir mucize” olduğunu söyledi. Ardından alaycı bir tavırla Saylor’un çocuklarını Bitcoin karşılığında değiş tokuş etmesi önerisinde bulunduğu belirtildi. Dünyanın önde gelen meme kripto para birimi DOGE’’un kurucu ortağı olan Billy Marcus, tweete yanıt olarak şu ifadelere yer verdi:

Çocuklarınızı elden çıkartıp Bitcoin satın alın!

https://twitter.com/BillyM2k/status/1565144893630005250?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1565144893630005250%7Ctwgr%5E6a7f7b3f9d8a2c756bf37d059d40edd4f6ca31ad%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fthecryptobasic.com%2F2022%2F09%2F01%2Fdogecoin-founder-billy-markus-trolls-saylor-for-over-glorifying-bitcoin%2F

Ayrıca Marcus, BTC’in evren tarihindeki en ilginç şey olduğuna inanmadığını söyledi. Marcus, konu ile ilgili olarak paylaşımında “Keyfi hash dizileri, kelimenin tam anlamıyla evren tarihindeki en ilginç şeydir’’ ifadesi ile sonlandırdı.

Michael Saylor’un yaygın Bitcoin fanatikliği

Dogecoin kurucusu, Saylor’un aşırı bulduğu Bitcoin’i sürekli yüceltmesinden bıkmış görünüyor. Marcus, lider kripto para birimine olan desteğinin fazla olduğu ve abarttığını söylüyor. MicroStrategy kurucusu, BTC’in herkes için finansal özgürlük sağlayacağına inandığı için, Bitcoin ile ilgili olarak yaygın bir şekilde benimsenmesini teşvik etmek adına her fırsattan yararlandığı aktarılıyor. Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Mayıs 2021 yılında Saylor, Dogecoin’i birinin torunlarına miras bırakmanın akıllıca olmadığını belirtmişti. Saylor, Elon Musk’ın meme coin’i halka açık olarak onaylamasına cevaben gerçekleştirdiği bir röportajda şunları söylemişti:

Dogecoin’i torununuza bırakmak isteyeceğinizi sanmıyorum.

Başka bir röportajda Saylor, meme coin projeleri Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin hakkında yorum yapmayı reddetti:

Bir köpek temalı meme kripto para birimi hakkında hiçbir fikrim yok. Kendi şeridimde kalıyorum, Bitcoin.

Dogecoin kurucu ortağı Billy Marcus’un, ayrıca MicroStrategy kurucusu Michael Saylor’a kendisini lider kripto para birimi dışında bir hayatı olup olmadığı konusunda sorular yönelttiği aktarıldı. Marcus’un son olarak şu soruları yönelttiği belirtildi:

Michael Saylor, Bitcoin dışında herhangi bir ilgi alanınız veya faaliyetiniz var mı veya herhangi bir şey yapıyor musunuz?

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!