Dev Beklenti: Shiba Inu Çok Yakında Yüzde Yüz Artabilir!

Balina piyasasına bakıldığında, giderek daha fazla Ethereum (ETH) balinasının Shiba Inu (SHIB) toplamaya başladığı görülebilir. SHIB, yaşadığı son düşüşün ardından toparlanmaya başladı ve yatırımcılar tarafından yüksek miktarlarda satın alınmaya başladı. Bazı yatırımcılar, Shiba Inu’nun her an yüzde 100 fiyat artışı yapabileceğini ön görüyor.

Shiba Inu memecoin etikentinden kurtulmaya çalışıyor

Kriptoarane.com olarak daha önce bildirdiğimiz gibi Shiba Inu, 2022’de kendi blockchain’ini ve Merkeziyetsiz Otonom Organizasyonu (DAO) yaratacağını duyurmuştu. Bu duyurular, SHIB’i kripto yatırımcıları arasında ilgi odağı haline getirdi. Çünkü SHIB bu gelişmelerin ardından, memecoin etiketinden sıyrılarak yüksek fayda sağlayan bir token haline gelebilir.

Teknik analize baktığımız zaman, Shiba Inu (SHIB)’nun yeni destek alanlarına girdiğini ve direnç seviyesini desteğe çevirdiğini, bunun sonucu olarak yeni bir genişleme aşamasının büyük olasılıkla yakında başlayabileceğini görebiliyoruz. Ichimoku Bulutun’u (ek bir grafikte birden fazla göstergeyi bir araya getiren yöntem) hesaba kattığımızda, mevcut fiyat seviyesi düşüş eğiliminde görünüyor, ancak fiyat düşmüyor ve sonuç olarak, tezimizin altını çizen 0,00032 dolarlık bir hacim kontrol noktasına ulaşılıyor. Kontrol alanının hacim noktası, bir varlığın en çok alım ve satımının gerçekleştiği ve bir kırılma meydana gelir gelmez en yüksek kazanç veya kayıplara yol açan fiyat alanını temsil eder. Bu durumda, aşağı yönlü olmaktan çok daha fazla yukarı yönlü potansiyel var.

BTC düşerken bile SHIB’e sermaye girişi artarak devam ediyor

Çoğu yatırımcı muhtemelen 0,000275 dolar seviyelerini stop loss (zararı durdur) olarak belirledi ve yüzde 107’lik bir kazanç olan 0,000775 dolar aralığında kar hedefliyorlar. Yükseliş senaryosunda bile, Shiba Inu SHIB)’nun aşağı yönlü riskleri muhtemelen 2000 bölgesi ile sınırlıdır, bu da altcoin’i şu anda çok iyi konumlandırıyor. Bitcoin’in son fiyat düşüşü bile Shiba Inu’nun fiyatı üzerinde büyük bir etkiye sahip değil ve memecoin’e sermaye girişi artmaya devam ediyor.

Zincir içi metriklere baktığımızda ise, şuan Shiba Inu (SHIB)’yu elinde tutan 1,1 milyondan fazla yatırımcı var bu yatırımcıların sayısının gün geçtikçe arttığı görülüyor. Yani, genel olarak, aşağı yönlü riski çok az olan ve yüksek talep görmesi muhtemel bir kripto paradan bahsediyoruz. Kısacası: SHIB şu anda çok iyi bir yatırım gibi duruyor. Genel olarak, Shiba Inu’nun önümüzdeki birkaç gün içinde hızla yükselmesi bekleniyor. Bu makale yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Kripto para yatırımı yapmayı düşünüyorsanız, piyasayı ve yatırım yapacağınız kripto parayı kendiniz analiz etmeli ve dikkatli yatırımlar yapmalısınız.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!