Devasa Balinadan Dudak Uçuklatan Shiba Inu Alımı: Neler Oluyor?

Shiba Inu (SHIB), Ekim ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra, somut bir toparlanma belirtisi gösteremedi. SHIB mevcut fiyat aralığına girmeden önce, üç aydır devam eden bir düzeltme sürecinde. Ancak, balinalar dipten büyün alımlar yapmaya devam ediyor.

Balinanın hamlesi, SHIB rallisine mi işaret ediyor?

Ethereum (ETH)  balinası “Gimli” 3.624.500 dolar karşılığında 110.000.000.000.000 SHIB satın aldı. 3 milyon doların üzerinde, 110 milyar SHIB alan balina, dikkatleri üzerine çekti. Whalestats verilerine göre, şu anda Gimli cüzdanının toplam değeri 1.670.374,678 dolar. Bu rakam, Gmli’yi dünyanın en büyük 9. Ethereum balinası yapıyor. “Gimli”, cüzdanında 52 altcoin tutuyor. SHIB ise toplam portföyünün yüzde 5,33’ünü oluşturuyor. Balina şu anda, 48.178.844 dolar değerinde toplam 1 trilyon Shiba Inu (SHIB) tokenine sahip. Balinanın şu anda elinde tuttuğu en büyük altcoin ise  Metaverse (Meta). Gimli portföyünün yüzde 82’si Meta token oluşturuyor. Balina, 1.586.399.230 dolar değerinde 3.847.312.054 meta tokene sahip.
Devasa balina ayrıca, cüzdanında 29134 Ethereum bulunduruyor. Sahip olduğu diğer varlıklar arasında Hi, Mana, Twitter Dao ve Sand yer alıyor. İlginç ve biraz kafa karıştırıcı durum ise, şu anda Gimli’nin cüzdanında Tether (USDT) tutmaması. Aslında, bu durum tüm dolar rezervlerini coin’e çevirdiğinin bir işareti. Bu nedenle, balinanın tekrar bir miktar USDT’ almak için elindeki tokenlerden bazılarını satma olasılığı var. Bununla birlikte, bu balinanın dudak uçuklatan SHIB alımı, Shiba Inu için birikim aşamasının bitebileceğini ve yakında yeni bir fiyat artışının gelebileceğini gösterebileceği için Shib için bir yükseliş işareti olarak kabul edilebilir. Öte yandan SHIB’nin büyük ölçekte yakım süreci de ciddi bir ivme kazanıyor. Sadece 02 Ocak’ta 14 milyondan fazla token yakıldı. 2021’de ise 410 trilyon Shib Inu yakıldı. İlk Aazın eeredeyse yüzde 41’i yakıldı.

Shiba Inu, bir akım haline geldi

Shiba Inu (SHIB) sadece kripto para sektöründe değil, küresel çapta da insanların ilgisini çekmeye devam ediyor. Son zamanlarda gerçekleştirdiği projeler ile meme coin imajından kurtulmaya çalışan SHIB, sosyolojik bir akım haline gelmeyi başardı. Shiba Inu topluluğunda yayınlanan resim ve videolar şaşkınlık yarattı. Bir kripto paradan ziyade, tutkuya dönüşen meme altcoin, şimdi de kamyon kasalarında yerini aldı. Dünyanın dört bir yanından gelen resimler, kamyonların kasalarında ”Siba Inu, aya gidecek! Hodl yap” ifadesinin yer aldığını gösteriyor. Twitter’daki yorumlarda bu kamyonların zaman geçtikçe giderek daha popüler hale geldiğini belirtti.. Kamyonlar bu yıl şimdiye kadar New York, Washington, Pekin, Canberra ve birçok şehirde görüldü.
SHIB kamyonu en son İngiltere’in Birmingham kentinde bir köpek festivalinde görüldü. Bu kamyonların reklam mı yoksa bireysel bir tercih mi olduğu ise merak konusu oldu. Shiba Inu ve Dogecoin,  yatırımcılar için inanılmaz kazançlar elde ettiğinden beri ilgi odağı oldu. Ancak, SHIB, son zamanlarda önemli destek seviyesini kaybetti ve yüzde 10 düştü. Topluluk, hızla dipten aldı. Daha sonra yüzde 35’lik bir düşüş daha yaşandı. Bu seferde, balina istilası başladı. Devasa bir Etherum balinası, 50 milyon dolar değerinde SHIB satın aldı.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!