Coinbase’de Listelenen İddialı Altcoin Sert Yükseldi: Ralli Devam Edebilir!

Her geçen gün yeni altcoin projelerini listeleyen Coinbase Pro, son olarak COTI’yi ekleyerek kripto para  portföyünü genişletmeye devam ediyor.

COTI, Coinbase Pro’da listelendi

COTI’nin fiyatı, ABD’deki en büyük kripto para borsası Coinbase tarafından yapılan duyurunun ardından saatler içinde üç ayın en yüksek seviyesine fırladı. Altcoin, platformda 26 Ağustos’ta listelenecek. COTI, küresel ticareti kolaylaştıran merkezi olmayan ve ölçeklenebilir bir ağ oluşturarak dijital ödemeleri optimize etmeyi amaçlayan Blockchain tabanlı bir protokol olarak tanımlanabilir.

 

Altcoin, ABD merkezli en büyük borsa olan Coinbase Pro’da listelenecek. Şirket dün, platformdaki müşterilerin hesaplarına COTI transferlerini zaten etkinleştirdiğini duyurdu. Önceki listelemelerde olduğu gibi, kullanıcılar belirli istisnalar dışında desteklenen yargı bölgelerinde COTI ile etkileşime girebilecekler. Coinbase, likidite koşullarının karşılanması durumunda ticaretin 26 Ağustos’ta Tütkiye Saati ile 16.00’da başlayacağını söyledi.

Altcoin yüzde 65 değer kazandı

Rakibi Binance, birçok ülkede düzenleyicilerie sorun yaşarken, Coinbase büyümeye devam ediyor. Borsa özellikle eklediği yeni altcoin projeleri ile yeni müşteriler kazanıyor. Borsa şu açıklamayaı yaptı:

Platformda yeterli COTI arzı sağlandığında, COTI-USD altcoin sipariş defterimizde işlem üç aşamada başlayacak.

Coinbase ve Coinbase Pro’daki listeler, genellikle fiyat artışları için anında katalizör görevi görür.
COTI’de de durum böyleydi. Varlık duyurudan önce 0,3 dolar civarında işlem gördü, ancak birkaç saat içinde yaklaşık yüzde 65 artarak 0,49 doların üzerine çıktı. Bu, üç aydan fazla bir sürenin en yüksek fiyat etiketi oldu.Bu zirveden bu yana geri çekilmeye rağmen, COTI hala dünkü konumundan yüzde 33 daha yüksek ve  0.40 dolar seviyesinden işlem görüyor. Bu, son 24 saat içinde BTC’yi ve çoğu altcoini aşağı çeken piyasa genelindeki düzeltmenin aksine, iyi bir hamle. Bitcoin (BTC) en popüler kripto para birimi olmasına rağmen, altcoin projeleri de zaman zaman altcoin sezonu boyunca dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ethereum (ETH), Cardano (ADA) veya Ripple (XRP) gibi en iyi altcoin projelerinin çoğu, son haftalarda önemli fiyat sıçramalarının yanı sıra, artan işlem hacimlerine tanık oldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!