Bu Meme Coin Devasa Yakım Yapacak! Tarih Belli Oldu

Shiba Inu (SHIB)’nun rakibi bir diğer meme coin Baby DogeCoin (BabyDoge) 1 Temmuz’da 50 katrilyon token yakacak. İşte detaylar…

1 Temmuz’da ETH zincirinde 50 katrilyon meme coin yanıyor.

Shiba Inu (SHIB)’nun rakibi Baby DogeCoin (BabyDoge), 1 Temmuz’da devasa bir işlemle Ethereum zincirindeki arzından 50 Katrilyon Baby Doge coin yakarak dolaşımdan çıkartmayı planlıyor. .Bu, BabyDoge tarafından Doğum Gününde başlatılan ilk topluluk teklifinden sonra geliyor. BabyDoge topluluğu ezici bir çoğunlukla aynı anda 50 Katrilyon token yakım lehine oy kullandı.

Bebek Doge Coin ilk doğum gününü 2 Haziran’da kutladı. Doğum Günü Etkinliğinde, Twitter’da en çok takip edilen üçüncü köpek temalı meme coin projesinin arkasındaki ekip, önemli, bir işlemde 5.100.000 dolar (5.10 milyon dolar) değerinde toplam 3 katrilyon BabyDoge token yaktı. Doğum gününü daha özel hale getirmek için BabyDoge ekibi, 28 Haziran’da sona ermesi planlanan “ETH’de 50 Katrilyon Yak” adıyla ilk topluluk önerisini başlattı. Teklifte, BabyDoge’un arkasındaki ekip, topluluktan 50 Katrilyon token’lik bir Mega Yakım Etkinliği düzenlemek isteyip istemediklerini oylamalarını istedi.

Her ay devamasa miktarlarda yakım gerçekleştiriliyor

BabyDoge topluluğu oylamaya coşkuyla katıldı. Oyların çoğunluğu tek seferde 50 Katrilyon BabyDoge’un yakılmasından yana kullanıldı. BabyDoge, CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, dolaşımda devasa bir arza sahip, yani 115.11 Katrilyon olan, dünyanın en popüler köpek temalı kripto para birimlerinden biridir. Neredeyse bir yıl sonra, CoinMarketCap, platformda dolaşımdaki BabyDoge arzını doğruladı. 2022 Yeni Yılı’nın başlangıcından bu yana, BabyDoge her ay katrilyon token yakıyor, ancak tek seferde 50 Katrilyon kripto para yakmak, meme coin topluluğu için ilk ve tarihi bir etkinlik olacak. BabyDoge, bugüne kadar ölü cüzdana altı ay içinde 66,2 milyon doların üzerinde toplam 24 katrilyon köpek temalı meme token’i gönderdi.

Kriptoarena.com olarak da daha önce bildrdiğimiz gibi, Baby DogeCoin (BABYDOGE), devasa miktarlarda büyük toplam arza sahip olan meme kripto para birimlerinden biridir. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen köpek temalı meme coin, toplam 420 katrilyon token arza ve 159,2 katrilyon token’lık dolaşım arzına sahip olduğu bilinmektedir. Baby DogeCoin (BABYDOGE), son 24 saatte yüzde 7,73 oranında düşüşğş yaşadı ve şuan 0.000000001621 dolar fiyat seviyelerinde işlem görmeye devam ediyor. Baby DogeCoin topluluğu, 50 katrilyon miktarında token yakım işlemi gerçekleştirmesi ile birlikte kripto para biriminin değerinde muazzam bir yükseliş ve değer kazanacağı konusunda iyimser oldukları belirtiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!