Bu Kripto Para Platformundaki Olaylar Büyüyor!

Kripto para endüstrisinde önemli bir yeri olan Blockchain veri platformu DefiLlama’da işler yolunda gitmiyor. Aktarılan son verilere göre DefiLlama çalışanları, şirket içerisinde yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle bir karmaşaya doğru gidiyor! Projenin 0xngmi takma isimli çalışanından gelen Twitter paylaşımlarıyla beraber birçok kripto para yatırımcısını meraklandırmış bulunuyor. İşte detaylar…

Bu Kripto para platformuna karşı ortaya atılan yeni iddialar dikkat çekiyor!

Blockchain veri platformlarından DefiLlama’nın 0xngmi takma isimli eski çalışanı, geçtiğimiz gün attığı tweet ile gündem oldu. Birçok yatırımcıyı endişelendiren paylaşımlarda eski çalışan, platformun kurucusunun ekipteki kimssenin istememesine rağmen yeni bir altcoin projesini piyasaya süreceğini aktardı. Eski çalışan 0xngmi, DefiLlama’nın “düşmanca bir devralma sürecinden geçtiğini” söyledi. Bir diğer yandan 0xngmi, hesaplarının hacklenmediğini chain üzerinde doğruladı ve Twitter üzerinden “Bizi temsil etmeyen bir token başlatmak için devam eden bir girişim var, bununla ilişkilendirilmek istemiyoruz.” gibi sözlerde bulundu.

Öte yandan 0xngmi’ye göre, hem DefiLlama’nın Twitter hesabını hem de web sitesi alanını kontrol eden bir kişi, “ekipteki herkesin istememesine rağmen” bir coin başlatmaya karar verdi. Geliştirici, “Siteyi son üç yıldır projeyi oluşturan DefiLlama ekibi, Defillama’yı forklamaya ve llama.fi’de yeni bir başlangıç ​​yapmaya karar verdi” diye ekledi.

Başka çalışanlar da konu ile ilgili konuşmalarda bulundu!

DefiLlama’nın ana şirketi olan Llama Corp.’un çeşitli projelerine katkıda bulunduğunu iddia eden takma adlı kullanıcı Tendeeno, “Uzun lafın kısası, defillama ekibindeki tek bir kişinin onayı olmadan bir LLAMA  token’ı başlatmayı planlayan biri vardı.” sözleriyle beraber birçok uzmanın dikkatini çekti. Önde gelen kripto muhabirleri ise Llama Corp ve 0xngmi için gittiğini duyurdu fakat herhangi bir yanıt alamadılar. Bununla beraber Telegram üzerinden Llama Crop. ise şu sözleri aktardı:

0xngmi ve birkaç ekip üyesi haydut oldular, gerçek sahibin düşmanca bir devralma yaptığını yanlış bir şekilde iddia ederken aktif olarak DefiLlama IP’sini ve topluluğunu ele geçirmek istiyorlar.

Bazı Twitter kullanıcıları, DefiLlama’nın kurucu ortakları Charlie Watkins ve Ben Hauser’e destek gösteriyordu. DeFi mimarı ve Yearn.finance kurucusu Andre Cronje şunları söyledi:

Faturaları ödemediğiniz zaman ideolojik olmak kolay. Charlie yıllardır tüm defillama masraflarını cebinden karşılıyor, ucuz değil. Herkesin yaptığı her şeye sırt çevirmesini izlemek iğrenç. Kanamayı durdurmaya çalışması açgözlülük değil, sürdürülebilirliktir. Bakalım ‘bedava parası’ olmadan ne kadar dayanacaklar. Çok yakında reklam yapmaya başlayacaklar, yükseltecek veya ekleyecekler.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!