Bu Altcoin Projesi Dünyayı Değiştirmeyi Hedefliyor! İşte Detaylar!

Yeni bir altcoin dünyayı ‘değiştirmek’ istiyor, bu kapsamda her işlemin küçük bir kısmı iyi bir amaç için bağışlanıyor. Kripto dünyası küresel satış nedeniyle tüm kripto para birimlerinin değeri büyük ölçüde düştüğü için dünya şu anda kaos içinde. Bitcoin, Nisan ortasındaki zirvesinden bu yana %40’tan fazla düştü, onu %45’ten fazla düşüş ile Ethereum izledi. Bu artan çılgınlık kripto eleştirmenlerini daha sesli hale getirdi, meraklıları Tesla CEO’su Elon Musk’ı lanetliyor ve düzenleyici otoriteler ise bir çözüm bulmak için çabalıyor.

Altcoin CHANGE hayırseverlik üzerine kuruldu

Krizin ortasında, birçok kripto para birimi varlıklarını haklı çıkarmak için bir neden arıyor. Hayır diyenlerden en çok duyulan argümanlardan biri, kripto para birimlerinin var olmayan bir sorunu çözmeye çalıştığıdır. Fiat parası bir yüzyıldan uzun süredir kullanılmaktadır ve volatil değildir. Geleneksel güvene rağmen, birçok ekonomi hiperenflasyona veya hızlı devalüasyona tanık oldu ve bu da ortalama bir Joe’nun modern bankacılık deneyiminin bir parçası olmasını zorlaştırdı.

Dogecoin gibi Bitcoin, Ethereum ve mem para birimleri çok değişkendir ve ek bir amaca hizmet etmez. Volatilite, onları bir para birimi ve yatırım aracı olarak daha riskli hale getirir. Internet Computer, büyük teknolojiyi tahttan indirebilecek yeni bir web barındırma bulut platformu sunmayı vaat ediyor, Monero anonimlik vaat ediyor ve altcoin Chiacoin çevre dostu olduğunu iddia ediyor. Benzer şekilde, yeni bir kripto para birimi CHANGE ise tamamen hayırseverlik fikrine dayanıyor.

Topluma geri vermeyi vaat eden yeni bir kripto para

Altcoin CHANGE, yapılan işlemlerin %10’unu iyi bir amaç için bağışlayacak olan oldukça yeni bir kripto para birimidir. Geçen hafta piyasaya sürülen altcoin, bir işlem tamamlandığında her zaman pozitifliği yayacak benzersiz bir modeli sunuyor. Bu %10’dan hariç olarak yüzde bir de, Blockchain’deki tüm token sahiplerine yeniden dağıtılır, bu da benimsemeyi teşvik etmeye yardımcı olacak bir mekanizmadır. Kalan %9, günlük 50:50’ye bölünür ve bir miktar bağış için kullanılır, diğeri ise “gelecekteki gelişmeler için hazineyi paylamak” için tutulur.

Yeni altcoin arkasındaki ekip sosyal medyada çok aktif ve düzenli gelişimlerinin ayrıntılı bir hesabını paylaşıyor. Tüm bağışlar Binance Charity Foundation aracılığıyla yönlendiriliyor ve ilk çıkışından sonraki 24 saat içinde Avustralya orman yangını yardımı için 136.744 dolar toplamayı başardılar. CHANGE Blockchain, her işlemin bölünmesini ve bağışların bir kısmının alınmasını sağlamak için kodlanmıştır. Sistemin doğası gereği, somut değer ekleyerek diğerlerine göre benzersiz bir avantaj sağlar. Charity, kripto para biriminin kalbinde yer alır ve şu anda PancakeSwap üzerinden satın alınabilir. Yeni bir kripto dalgası varlıklarını haklı çıkarmak için çok uğraşıyor ve birçoğu çağrısına cevap buldu. Dünya finansal sistemine bir devrim getirip getiremeyeceklerini sadece zaman gösterecek. İyi haber şu ki, fikirler gelişiyor ve beyin fırtınası zirvede.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!