Bu 3 Altcoin Bitcoin ve Ethereum’u Geride Bıraktı

 Haftalık yapılan trader anketlerinden elde edilen güncel verileri kullanarak piyasa hakkında bilgi sağlayan otonom bir bot, 3 altcoin hakkında yaptığı yorumda kripto devleri Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) geride bıraktığını belirtti.

Bot nasıl çalışıyor?

Real Vision Bot , finansal içerik platformu olan Real Vision hayranlarından sinyaller almanın ve trader duyarlılığını ölçmenin bir yolu olarak nicel analist ve riskten korunma fonu CEO’su olan Mortis Seibert tarafından ortak bir şekilde geliştirildi. Bot hakkında Real Vision, yatırımcıların tercihlerini inceleyerek iyi performans gösterme konusunda “şaşırtıcı” bir sicile sahip olduğunu açıkladı.

Bir diğer yandan yayınladığı yeni bir tweet ile Real Vision, borsaların Polkadot (DOT) varlıklarında bir artış görülürken, algoritmanın akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX) ve katman-2 ölçeklendirme çözümü olan altcoin Polygon’un (MATIC) tarafında olduğunu belirtti. Real Vision tarafından atılan tweet ise şu şekilde:

Polkadot, AVAX ve Polygon kripto devleri Bitcoin, Ethereum ve Terra’yı geride bıraktı. Real Vision Bot son ikisini tercih ediyor/beğeniyor.

Verilerden yola çıkılarak oluşan en son anket sonuçları, trader’ların hala çok fazla sayıda Ethereum içeren bir portföyü tercih ettiğini ancak ETH’nin portföylerdeki miktarının geçen haftaya göre yüzde 2,36 gerilemeye maruz kaldığını gösteriyor. Bir diğer yandan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), portföy çoğunluğunun yüzde 10,3 ünü oluşturuyor ve geçtiğimiz haftaya göre yüzde 3,36 düşüşle listede beşinci sırada yer alıyor.

Real Vision Bot, altcoin MATIC, AVAX ve TERRA’ya yöneliyor

Real Vision Bot, portföyündeki öne çıkan kripto para birimi, bir haftada yüzde 4,59 yükselişle toplamda yüzde 15,9 artışla Polygon (MATIC) oldu. Daha önce kriptoarena.com olarak bahsettiğimiz üzere Avalanche ise bot varlıklarının yüzde 9,87’sinde yedinci sırada yer alırken önceki hafta genel olarak yüzde 4,41’lik bir artış yakaladı.

Son zamanlarda popüler altcoin Polkadot (DOT) ise, bot algoritmasının çok değer vermemesine rağmen gerçek dünyadaki kripto para borsalarındaki miktarı geçtiğimiz 1 haftalık süreçte yüzde 5,32 artış yakalayarak yüzde 9,81’e yükseldi. Merkeziyetsiz finans protokolü Terra (LUNA) ise yüzde 3,41’lik düşüşle üçüncü sırada yer alırken, onun arkasından ise  yüzde 10,8’lik bir yükselişle Fantom (FTM) geliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!