Popüler Analist Bu 3 Altcoin İçin Kritik Seviyeleri Açıkladı: Patlayabilirler!

Kripto para piyasasının yakından takip ettiği ünlü kripto para analistlerinden Altcoin Sherpa, yakın zamanlı analizlerinde 195.900 Twitter takipçisine seslenerek bu 3 altcoin için kritik seviyeleri açıkladı. Uzman isim Chainlink (LINK) ve Binance Coin (BNB) için yükseliş öngörürken, Render Token (RNDR) için düşüşe işaret etti! Peki, neden? İşte detaylar…

Altcoin Sherpa, bu 2 altcoin için yükselişe işaret etti!

Önde gelen kripto para analisti Altcoin Sherpa, uzun yıllardan beri birçok yatırımcının takip ettiği isimlerden biri. Son olarak yaptığı analizlerde 195 bin Twitter takipçisine seslenen analist, dünyanın en büyük kripto borsasının hizmet tokenı Binance Coin (BNB) için açıklamalarda bulundu. Analist, BNB’nin hala yıllık aralığında işlem gördüğünü söylediği için yatırımcıların piyasa değerine göre dördüncü en büyük altcoin üzerinde aşırı düşüş konusunda iki kez düşünmeleri gerektiğini söylüyor. Analistin sözleri şu şekilde:

Genel olarak BNB için gerçek bir trend değişikliği görmüyorum. Hâlâ geçen yıl olduğu aralıkta seyrediyor ve bence 220-250 dolar civarında bir test muhtemelen yaklaşıyor. Ben hala Binance’in iyi olduğunu ve öngörülebilir gelecekte lider olacağını düşünüyorum… Buranın bir short pozisyon almak için iyi bir alan olduğunu düşünmüyorum. Hala iyi bir destek alanı ve destek sunuyor. Kişisel olarak short gelmeden önce en düşük 300 dolara kadar bir hareket bekliyorum.

Anlık olarak BNB, 236 dolardan işlem görüyor.

Bir diğer yandan analizlerine merkeziyetsiz Oracle ağı Chainlink (LINK) ile devam eden popüler analist, altcoin projesinin önemli bir destek seviyesine ulaşması halinde kısa vadeli bir ralliyi ateşleyebileceğini öngörüyor. Analistin Chainlink hakkında söylediği sözler şu şekilde:

Chainlink için fiyatın 5,50 dolar civarında sıçramasını bekliyorum. Aralık düşük ve iyi olmalı. Bu mevcut alan aynı zamanda bir destek seviyesi, bu nedenle buradan düşük aralıklara kadar herhangi bir yer destek için uygun görünüyor.

Anlık olarak Chainlink (LINK), 5.15 dolardan işlem görüyor.

Analist, Render Token (RNDR) için düşüş öngörüyor

Kripto para analisti Sherpa, son olarak tahminlerine Render Token (RNDR) ile devam ediyor. Render için son yükseliş trendinin şimdilik sona ermiş olabileceğine işaret eden analist, RNDR’ın son birkaç haftadaki anemik hacmine işaret ederek, yatırımcıların Ethereum ağı üzerinde çalışan projeye olan ilgisini kaybettiğini gösteriyor.

Bence RNDR, çok daha düşük fiyatlar bekleyerek yorgun görünüyor. Çok az trend sürdürülebilirdir. Çoğu geri dönecek ve çok az alternatif uzun vadede ETH’den daha iyi performans gösterecek. RNDR için short arıyorum. Son bir yorgunluk testi olarak yükseliş görebilirsiniz ama bence bu çok daha aşağıya gidecek. Zamanla 1 dolar veya daha aşağı.

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere anlık olarak RNDR, 1.95 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!