Bloomberg Analistinden Dikkat Çeken Bitcoin ve Ethereum Yorumu!

Bloomberg kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda Bitcoin ve Ethereum hakkında önemli yorumlarda bulundu. McGlone, kripto para birimlerinin borsada yakın bir geri çekilmeyle birlikte muhtemelen bir düzeltme göreceğini ifade ediyor.

Ünlü analiste göre Bitcoin artık riskli bir varlık değil

The Wolf of All Street adlı YouTube kanalının sunucusu Scott Melker ile yaptığı yeni bir röportajda Bloomberg kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone, kripto para birimlerinin riskli varlıklar olduğunu dair açıklamalarda bulundu. Ancak McGlone, piyasa düzeldiğinde lider kripto para Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH)’un daha güçlü çıkmasını beklediğini söylüyor.

Scott Melker ile yaptığı röportajda deneyimli analist McGlone, lider kripto para biriminin artık “riskli” bir varlıktan “risksiz” bir varlık haline geçtiğini iddia ediyor. Ünlü analist Bitcoin hakkındaki bu düşüncelerini şu şekilde ortaya koyuyor:

İşte benim tahminim: piyasalar geri çekiliyor. Sonunda borsada yüzde 10, belki yüzde 20’lik bir düzeltme elde ettik. Tüm korelasyonlar genellikle bu şekilde çalışır. Bitcoin bu durumdan kârlı çıkıyor. Potansiyel olarak Ethereum da kârlı çıkıyor.

McGlone memecoin’ler konusunda yatırımcıları uyarıyor

Bitcoin ve Ethereum için yükseliş eğiliminde olmasına rağmen McGlone, köpek temalı memecoin’lerin ve hatta Solana (SOL) için aynı fikirde olmadığını da sözlerine ekliyor. Özellikle Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi memecoin’ler geçen yıl Elon Musk ve diğer ünlülerin medyada onlardan bahsetmesiyle büyük bir yükseliş kaydetti. McGlone konuya ilişkin olarak şunları ifade ediyor:

Sonuç olarak, onlar varlıkların en risklileridir. Büyük spekülasyon var. Yani köpek temalı memecoin’ler ve hatta Solana gibi kripto para birimlerinde… Piyasanın geri kalanı, itiraf etmeliyiz ki, geçen yıl bu gibi memecoin’lerde gördüğünüz spekülasyon bunun göstergesiydi. Bu sadece aptalca ve hikâyeyi torunlarımıza anlatacağız.

Deneyimli analiste göre Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimleri piyasa düzeltmesinin ardından riskli olmaktan çıkıyor. Kriptoarena.com olarak yorumlarını yakından takip ettiğimiz McGlone’un iddialarının yanı sıra lider kripto para birimi olan Bitcoin yazım sırasında son 24 saatte yüzde 3,29 artışla 43,284 dolardan işlem görüyor. Öte yandan Ethereum ise son 24 saat içinde yüzde 4,33 artışla 3,246 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!