Bitmex CEO’sundan İlginç Bitcoin ve Futbol Açıklaması: Buna Hazır Olun

P2P kripto ürünleri ticaret platformu BitMEX’in CEO’su Alex Hoptner, Bitcoin fiyatının kripto para başına 100 bin dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor. Hoptner, CNBC ile yaptığı yakın tarihli bir röportajda BTC ve diğer kripto para birimleri konusundaki yükseliş duruşunu dile getirdi. Röportaj, BitMEX’in AC Milan ile ilk forma sponsorluk anlaşması sırasında gerçekleşti.

BitMEX CEO’su: Bitcoin ve diğer kripto paralar futbol takımları için bir sonraki finansman olabilir

CNBC ile yaptığı yakın tarihli bir röportaj sırasında BitMEX’in CEO’su Alex Hoptner, kripto firmalarının futbol kulüpleri için “bir sonraki finansman aracı” olarak ortaya çıkabileceğini belirtiyor. Futbol kulüpleri için bir Bitcoin gibi kripto varlıkların yeni bir finansman aracı olarak kullanılmasının ileriye dönük büyük bir şey olduğunu ekliyor. CEO, varlık tokenizasyonunun futbol kulüpleri ve taraftarları arasında daha yakın bir ilişki kuracağını belirtiyor. Hoptner bu konuda şu ifadeleri kullanıyor:

NFT alanında gördüğümüz gibi, varlıkların tokenizasyonu ileriye dönük büyük bir şey. Kitlesel piyasanın bireysel yatırımcı hareketinin ortasında yer alan kripto firmaları, aslında bu kulüpler için bir sonraki finansman aracı olabilir.

BitMEX CEO’suna göre, kitlesel futbol kulüplerinin hayranları tokenlere büyük ilgi gösteriyor. Dolayısıyla, bu durum takımlar için daha fazla desteği etkileyebilir. Yakın zamanda bir aylık Bitcoin yıldönümünü kutlayan El Salvador davasına atıfta bulunan BitMEX yöneticisi, kripto düzenlemesi ve bazı ülkelerin kripto paralar ile ilgili duruşu hakkında konuşurken hem bireysel yatırımcıların hem de hükümetin büyük ölçekte kripto para birimlerini benimsediğini dile getiriyor.

Hoptner, hükümetlerin kripto varlıklar üzerinde kontrolü olmadığını düşünüyor

BitMEX CEO’su Hoptner, hükümetlerin Bitcoin ve altcoin projeleri üzerinde neredeyse hiçbir kontrolü bulunmadığına inanıyor. Hoptner, düzenleyicileri desteklemenin “sektöre bağlı” olduğunu da sözlerine ekliyor. CEO, Bitcoin (BTC)’i çevreleyen sürekli büyümenin fiyatı etkilemeye devam edeceğinden emin olduğunu da dile getiriyor. BitMEX CEO’sunun konuya ilişkin açıklaması ise şu şekilde:

Bu yıl, Bitcoin tarafında muazzam bir büyüme gördük. Ülkeler tarafından spor ve kripto kombinasyonu ile yasal para birimi olarak kabul edilmesi gibi etkenlerin Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşmasını sağlayacak birçok olasılık olarak görüyorum. Bitcoin’in bu seviyeye ulaşma şansını yüksek görüyorum.

Resmi olarak Tonga Krallığı olarak adlandırılan bir ada ülkesi olan Polinezya, El Salvador’un Bitcoin stratejisini takip etmeye çalışıyor. Tonga Krallığı Parlamentosu’nda Niuas Lord Parlamento Üyesi olan Lord Fusitu’a, Bitcoin’den ilk kez gerçek anlamda küresel, doğal olarak açık para sistemi olarak bahsetti. Fusitu’a’ya göre, BTC ülke ekonomisini etkileyecek. Lider kripto para yazım sırasında 54.313 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!