Analist Kesin Konuştu: Bitcoin Bu Seviyeyi Kırarsa Yüzde 50 Yükselecek!

Kripto para yatırımcıları hafta sonuna güzel başladı! Kripto para piyasası, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Solana (SOL) ve diğer büyük kripto para birimleri yeşil sinyale geri döndüğü için günü yükseliş notuyla açtı. İşte ayrıntılar

Lider kripto para birimi büyük bir boğa koşusu başlatabilecek mi?

Bitcoin fiyatı 24.000 dolar fiyat seviyelerini geri aldı ve son 24 saatte yaklaşık 2.50’lik bir artıştan sonra şu anda 24, 512 dolar seviyelerinden alım satım işlemi görmeye devam ediyor. Bu arada, tanınmış bir kripto analisti ve yatırımcı olan Justin Bennett, Bitcoin fiyatıyla ilgili yaptığı analizlerini takipçilerine açıkladı. Deneyimli analist, lider kripto para biriminin çok yakında yaklaşık yüzde 50 oranında bir artış göreceğini söylüyor. Analist, 11.100 YouTube takipçisine, Bitcoin 24.200 doları aşmayı başarırsa, lider kripto para biriminin 26.500 dolarlık bir aralığı kolayca elde edeceğini bildiriyor. Şimdi, BTC 24.500 doların üzerinde işlem gördüğü için analistin bu fiyat hedefi önemli görünüyor.

Analist Justin Bennet, Bitcoin 23.450 dolar ve 24.200 dolar üzerindeki fiyat seviyelerini başarılı bir şekilde yakalarsa, bir sonraki kritik fiyat direncinin 25.000 dolar civarında olacağını tahmin etmişti. Analist, 25.400 dolar ardından direnç seviyesinin 26.000 dolar ve 26.500 dolar seviyelerinde bulunduğunu da sözlerine ekledi. Bütün bunlara ek olarak, stratejist, lider kripto para birimi 26.500 doların üzerine çıktığında, Bitcoin’in mevcut işlem fiyatından yaklaşık yüzde 46 oranında büyük bir boğa koşusu görmek için ayıları 30.000 dolarlık alanda yenmesi gerektiğini iddia ediyor. Ancak o zaman fiyat bir sonraki hedefi 38.000 dolardan vurabilir.

30 bin dolar Bitcoin fiyatı için çok önemli

Justin Bennett, Mayıs ayında konsolidasyonun görüldüğü aralık olduğu için 30.000 dolarlık fiyat alanını vurguladı. Analiste göre bu nedenle, bu önemli bir kilit seviyeye işaret ediyor. Ardından, kopuşun onaylanması için Bitcoin fiyatının 23.450 dolar ve 24.500 dolarlık iki önemli fiyat seviyesinin üzerinde işlem görmesi gerektiğini söylüyor. Bununla birlikte, lider kripto para birimi zaten yukarıda belirtilen fiyat seviyelerinin üzerindedir ve bu da kopuşu doğrulamaktadır.

Kripto araştırmacısı daha sonra enflasyon hakkında konuşuyor ve ABD enflasyon oranının her zaman Bitcoin’in fiyat hareketi üzerinde etkisini gösterdiğini söylüyor. Enflasyon oranı düşerse, faiz artışlarının bir kırılma ve dolayısıyla yükseliş piyasası göreceğini söylüyor. Kriptoarena.com olarak da bildiridiğimiz gibi, 10 Ağustos’ta ABD’de Temmuz ayı enflasyonunun yüzde 8,5’e düştüğünü teyit eden Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) yayınlandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!