Binance CEO’su Açıklama Yaptı: Bu Altcoin Yerinde Duramadı!

Binance CEO’su CZ, ”Proof of Reserve ”hakkındaki ve eleştirilere ve  sorularına yanıt veriyor. Ünlü CEO, Binance’in müşterilerin kripto varlıklarını nasıl yönettiğini açıklıyor. Bununla birlikte, Kurumsal yatırımcılar ve türev platformları yavaş yavaş faaliyetlerini kapattığından, kripto para piyasasında haftanın sonu çoğu varlıkta sıkıcı performanstan başka bir şey göstermiyor. Ne yazık ki, bu hafta bu kuralın bir istisnası değil…

Binance Fonların nasıl yönetildiğini açıkladı

Bazı kripto liderleri Binance’in “rezerv kanıtı”nın anlamsız olduğunu iddia ettikten sonra, Binance CEO’su Changpeng Zhao, ”Merkle Tree” tabanlı rezerv kanıtını sağlık kontroller olarak açıkladı. Binance CEO’su, tam şeffaflığı sağlamak ve müşterilerin kripto varlıklarını güvence altına almak için Binance’te fonların nasıl yönetildiğini yanıtladı. CZ, Binance’in yasal ve düzenleyici uyumluluğu tam olarak sağlamayı taahhüt ettiğini ve müşteri fonlarını kendi hesaplarında kullanmadığını iddia ediyor. Binance, müşterilerin kripto varlıklarını ayrı hesaplarda tutuyor. Bunlar, Binance tarafından kripto varlıklarını tutmak için kullanılan hesaplardan tamamen farklıdır.

Dahası, kripto borsası, kullanıcı varlıklarını ve Binance’in kripto varlıklarını güvence altına almak için aynı cüzdan altyapısını kullanıyor. Kullanıcıların mevduatları mevduat cüzdanlarına taşıyor ve Binance periyodik olarak bu coin’leri işlem tutarlarına göre sıcak veya soğuk cüzdana taşıyor. İşlem sayısını en aza indirmeye ve gas ücretlerini minimum düzeyde tutmaya yardımcı oluyor. Sonuçta bu tasarrufları sektördeki işlem ücretlerini en düşük seviyede tutarak müşterilere aktarılıyor. Ayrıca müşterilerin varlıklarını güvence altına almak için kendi cüzdan altyapısını kullanıyor.

Açıklamaların ardından bu altcoin yükselişe geçti

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, Binance’in, SAFU fonunu 1 milyar dolar daha büyüttüğünü açıklamasının ardından, BNB, birkaç saat içinde %yaklaşık yüzde 11’lik dev bir sıçrama ile gelişmeye olumlu tepki verdi. Ne yazık ki, yükseliş ivmesi uzun sürmedi. Kripto paralar için genellikle güçlü bir engel görevi gören 200 günlük hareketli ortalama, tekrar vurdu ve Binance token’inin rallisinin yavaşlamasına neden oldu.

Bununla birlikte, SAFU fonunun BNB’yi bir yatırımcının bakış açısından daha çekici hale getiriyor. Ne yazık ki, kripto para piyasasının mevcut durumu, BNB’yi sektördeki en karlı varlıklardan biri yapacak tam gelişmiş bir toparlanma rallisine girmesini engelleyen tek faktör olarak görülüyor. BNB fiyatı son 24 saatte yaklaşık yüzde 6.5’lik bir yükselişle 315,92 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

.Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!