Kripto Para Balinaları Shiba Inu Fiyatını Yükseltebilecek mi?

Kripto para piyasasının önde gelen analistleri, geçtiğimiz haftadan bu yana hızla değer kazanan popüler memecoin Shiba Inu hakkında fiyat analizinde bulundu! İşte detaylar…

Popüler memecoin Shiba Inu hızla yükseliyor!

Bu yılki kripto kışı, kripto alanında tarihteki en yıkıcı etkilerden birini yarattı. Ancak son zamanlarda yaşanan olaylarla birlikte kripto endüstrisi için bir yeniden yerleşim aşaması var gibi görünüyor. Ayrıca, TÜFE’nin Temmuz ayı özel raporunu ve diğer faktörleri takiben, kripto piyasası cesaret verici bir rahatlama ve umut görüyor. Kripto para piyasası, bazı kripto para birimlerinin performansı kademeli olarak tırmandığı için olumlu bir etki yaratıyor. Olağanüstü performans gösteren kripto varlıkları arasında popüler memecoin Shiba Inu (SHIB) da bulunuyor.

Popüler memecoin Shiba Inu sadece geri dönüşünü gerçekleştirmekle kalmadı, fiyat rallisiyle daha yüksek bir fiyat performansı gerçekleştirdi. Son 24 saat içerisinde ufak bir yükseliş yaşayan SHIB için yukarı yönlü yükseliş, SHIB’in gün içi fiyat değerinde 0.00001766 dolar seviyesine kadar yükseliş yaşamasını sağladı.

SHIB’den gelen bu mükemmel fiyat duruşu, tokeni son birkaç gün içinde kademeli olarak zirveye taşıdı. Eğilim, varlıklar için bazı önde gelen balinaların büyük ve önemli birikimi tarafından desteklenmektedir.

Zincir üstü bir veri analizi firması olan Saantiment, Shiba Inu’nun aşamalı gelişimi hakkında raporlar sunuyor. Memecoin’in hafta sonu boyunca yükseliş yaşadığını aktaran raporda SHIB hareketi, bazı token’lerin hala sabit bir trendi sürdürmesine rağmen, son 24 saat içinde yüzde 34’e kadar değer toplanmasına yol açtı. Santiment, SHIB fiyat rallisinin, kripto para birimlerinin önemli balina birikimlerinden gelen destekle bağlantılı olduğunu açıkladı. Rapora göre Shiba Inu, 100.000 doların üzerinde yaklaşık 433 adet işlem gördü.

SHIB fiyatı yüzde 50 yükseliş yaşayabilir!

Son zamanlarda bazı önemli gelişmelere tanık olan Shiba Inu, ilk olarak küresel dev kripto firması Binance’in geçtiğimiz hafta Avrupa piyasasındaki tüm ödeme kartlarında SHIB’yi listelemesiyle yükseliş yaşadı. Bu destekle beraber Binance kartlarına sahip müşteriler, dünya çapında 60 milyondan fazla yerde SHIB kullanarak ödeme yapabilecekler. Ayrıca yüzde 8’e kadar geri ödeme durumundan da yararlanabilecekler.

Uzmanlara göre ise Shiba Inu’nun son performansı, fiyat artışına neden olan bir “Fincan ve kulp” eğilimi olarak açıklanıyor. Uzmanlara göre Fincan ve Kulp modeli, teknik bir terim olmakla beraber, token için yükseliş eğilimini gösterir. Analistler ise bu model sonucunda popüler memecoin’in anlık fiyatından yüzde 50 bir yükseliş yaşayabileceğini de ekliyor. Analistlerin önümüzdeki Eylül ayı için Shiba Inu tahminleri ise 0.00002253 dolar seviyelerinde bulunuyor. Daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere popüler memecoin’in fiyatı ise anlık olarak 0.00001613 dolar seviyesinde bulunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!