Ripple, SEC’e Karşı Bir Galibiyet Daha Aldı! Fiyat Yükselebilir

Ripple ve SEC arasında devam eden yasal süreçte gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Yargıç Netburn, Ripple’ın yedi SEC yetkilisinin kamuya açık açıklamalarının videolarını doğrulamak adına iki mahkeme celbi sunma talebini kabul ettiğini açıkladı.

Ripple sanıkları SEC yetkililerine mahkeme celbi gönderecek

Yargıç Netburn, düzenleyicinin Ripple’ın gerçek keşfini yeniden başlatmaya çalıştığı iddiasını görmezden geldi. Günlük grafikteki hareketliliğine bakıldığında ise Ripple fiyatının potansiyel bir kırılmaya tanık olmasının muhtemel olduğu belirtiliyor. SEC ve Ripple arasındaki davada, ödeme devinin mahkeme celbi sunmaya ve SEC yetkililerinin kamuya açık açıklamalarının videolarını doğrulama konusunda kararlı olduğunu belirtiyor. Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Bu kanıtla beraber, Ripple’ın SEC’e karşı savunmasını sağlayabileceği ve fiyatta bir kırılma yaşanabileceği aktarılıyor. Destekçiler tarafından, XRP fiyatında potansiyel bir kırılma oluşabileceğini belirlediler.

Ripple ve SEC arasındaki davada başkanlık eden Yargıç Sarah Netburn, ödeme devine SEC yetkililerinin kamuya açık açıklamalarının videolarını doğrulamak adına mahkeme celbi sunma talebine onay verdi. Sanık, şimdi yedi SEC görevlisine iki mahkeme celbi sunacak. Yargıç Netburn, SEC’in sanıkların gerçekleri yeniden keşfetmeye çalıştıkları iddiasını görmezden geldi. Videolardaki kimlik doğrulamasının sonucu olarak, Ripple’ın savunması için ara verme olduğu bildiriliyor.

XRP fiyatını nasıl etkileyecek?

Destekçiler, Ripple’ın avukatlarının SEC yetkililerine verdiği celplerden olumlu bir sonuç bekliyorlar. Yetkililerin, kendileri tarafından yapılan açıklamaları doğrulamasının ardından, düzenleyici tarafından yapılan suçlamalara karşı Ripple’ın savunmasında güçlenme olacağı aktarılıyor. Ripple’ın SEC’e karşı yasal süreçteki muhtemel galibiyeti ve Ripple’ın isteğe bağlı likidite platformunun genişletilmesi, XRP’nin benimsenmesini destekliyor. Analistler, günlük fiyat grafiğini değerlendirdiklerinde 0,41 dolar seviyesine doğru bir ralli öngördüklerini açıkladılar. Tanınan kripto para analisti Bob Mason, XRP fiyat rallisinde üç ana direnç seviyesi bulunduğunu belirledi.

Mason, ilk direnç bölgesinin 0,3871 dolar seviyesinde, ikinci direnç bölgesinin 0,3986 dolarda ve üçüncü direnç bilgesinin de 0,4167 dolar fiyat seviyesinden yer aldığını savunuyor. XRP fiyatının ikinci direnç bölgesini geçememe durumunda ise 0,3443 dolar seviyesine gerilemesi ve yükseliş görünümü tamamen geçersiz kılması bekleniyor. Bir diğer kripto para analisti Rudy Fares, XRP fiyatının uzun bir süredir 0.30 ila 0.40 dolar arasında konsolide olduğunu gözlemledi. MATIC gibi diğer kripto para birimlerinin yatırımcılarına büyük kazançlar sağlarken, XRP’nın geride kaldığını söylüyor. XRP fiyatının 0,40 dolar seviyesini geçmesiyle birlikte, daha da yükselmesi ve piyasada yer alan diğer altcoinleri yakalaması bekleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!