Balinalar Bu Altcoin’den Torbalarca Alıyor! Fiyat Ne Olacak?

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere kripto para piyasası bir süredir durgun ve dalgalı hareketler sergiliyor. Son olarak Bitcoin’in de 30 bin dolarlık seviyenin altına düşmesiyle beraber büyük kripto para balinaları altcoinlere yöneldi. Özellikle balinalar, bu altcoin projesinden torbalarca alıyor! Peki, Santiment verileri ne diyor? İşte detaylar…

Kripto para balinaları bu altcoin projesine yöneldi

2.500’den fazla kriptonun on-chain ölçümlerini analiz etmesiyle bilinen piyasa istihbarat platformu Santiment’e göre, Shiba Inu, olayların şaşırtıcı bir şekilde tersine dönmesiyle durgun bir işlem haftasında beklenmedik bir galip olarak ortaya çıktı. Rapora göre, 10 milyon ila 100 milyar Shiba Inu tokenı tutan kripto para balinalarının cüzdanları, sekiz haftadan kısa bir süre içinde şaşırtıcı bir şekilde 9 milyon dolar değerinde SHIB topladı.

Santiment, büyük kripto balina cüzdanları tarafından düzenlenen işlem dalgalanmalarından etkilenen SHIB’nin kayda değer fiyat sıçramalarını gösteren bir grafik paylaşarak iddialarını görsel kanıtlarla daha da destekledi. Rapor, son sekiz hafta içinde, 10 milyon ila 100 milyar SHIB token barındıran cüzdanlara şaşırtıcı bir şekilde 1,11 trilyon Shiba Inu coin eklendiğini ortaya koydu.

Bu önemli miktar, Shiba Inu için önemli bir kilometre taşı olarak karşımıza çıkıyor ve bu ayın başlarında 19 olan en önemli kripto varlıkları arasında SHIB’i 14’e yerleştiriyor. Bununla beraber ilginç bir şekilde, CoinMarketCap’ten alınan veriler Shiba Inu’nun son 24 saat içinde en çok kazananlar arasında olduğunu gösteriyor.

SHIB yakımları son 24 saat içerisinde yükselişe geçti

Bir diğer yandan popüler SHIB yakım platformu Shibburn, SHIB tokeninin durumuna ilişkin bazı ilgi çekici bilgiler tweetledi. Platformun yaptığı otomatik hesaplamalarına göre, son 24 saat içinde tam 95.122.875 Shiba Inu tokenı yakıldı.

Bu rakam, önceki dönemlere kıyasla %240,91’lik kayda değer bir artışı temsil ediyor. Eş zamanlı olarak, Shiba Inu’nun piyasa değeri de kayda değer bir artış yaşayarak 4,8 milyar dolara ulaştı. Bununla birlikte, son yedi gün içinde, token yakma işlemlerinde bir azalma olmuş ve 285.060.273 SHIB token yakılarak %64,76’lık bir düşüş kaydedildi. Özellikle Shibburn güncellemesi sonrası CoinGecko verileri, SHIB fiyatının 0,00000818 dolar seviyesinde olduğunu ve son 24 saat içinde %4,89’luk pozitif bir artış gösterdiğini ortaya koyuyor. Bir diğer yandan popüler meme coin için birçok yatırımcı heyecanlı ve yakın zamanda daha büyük yükselişler için beklemedeler. Uzmanlar ise yatırımcıların SHIB’i yakından takip etmesini öneriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!