Lark Davis: Bu Altcoin 50 Kat Artarak Ethereum’u Tahtından İndirecek!

Kripto para yatırımcısı Lark Davis, yaptığı önemli bir açıklamada Cardano (ADA)’nun MATIC gibi 50 kat değer kazanabileceğini söyledi. Analist ayrıca, en kötü senaryoda ADA’nın 6 kat artarak lider altcoin Ethereum ile aynı piyasa değerine ulaşabileceğini öne sürdü. Davis, ADA fiyatında artışı tetikleyebilecek ve uzun zamandır beklenen Cardano akıllı sözleşmelerine dikkat çekti.

Akıllı sözleşmeler ve güncellemeler Cardano’yu zirveye taşıyacak

Davis’e göre, Cardano akıllı sözleşmeleri altcoin için “çok yükseliş katalizörü” olarak hizmet edecek ve kripto para biriminin yaklaşık 50 kat artmasını sağlayacak. ADA’nın ETH’yi geride bırakabileceğini vurgulayan analist, ilginç noktalara değindi. Analist, şu anda çalışır durumda olan Alonzo Purple test ağı hakkında konuştu. Alonzo Purple’dan önce, Alonzo Blue ve Alonzo White zaten yayına girmişti. Alonzo Purple, akıllı sözleşmeleri destekleyen ilk halka açık Cardano test ağı olarak başladı. Alonzo yolculuğu, Cardano akıllı sözleşmelerinin kullanıma sunulmasından önce geliyor. Beklendiği gibi, Cardano akıllı sözleşmeleri bu ayın sonunda veya Eylül başında açıklanacak. Davis, akıllı sözleşmeler yapılır yapılmaz Cardano’da NFT etkinliğinin artacağını kaydetti. Twitter’da açıklamalar yapan stratejist, şunları söyledi:

Cardano 5’inci sırada bulunan ve zaten kendini kanıtlamış bir altcoin projesi. Meydana gelecek yeni projeler ve güncellemerl ile ADA’nın uzun vadede MATIC gibi devasa bir patlama yapacağına ve ETH’yi geride bırakacağına eminim.’

Cardano’nun kullanım istatistiğinin şu anda etkileyici olmadığını kaydeden Davis, Blockchain’in yol kat edeceği konusunda iyimser.Kripto yatırımcısı, Cardano’nun toplam 35 bin işlemi olduğunu kaydetti. Buna karşılık, Bitcoin 240 bin işleme sahip ve Polygon 4,6 milyon işlem yaparken, Ethereum ise 1,22 milyonda kaldı.

 Altcoin analistin kripto para sepetinde yer alıyor

Cardano’nun yatırımcılarını mest edeceği konusunda olumlu olan Davis, Polygon’un Ocak ayında da düşük günlük işlemler kaydettiğini belirtti. Bununla birlikte, Blockchain artık her gün milyonlarca işlemi tamamlıyor. Analiste göre altcoin, “yerel uygulamalar yayına girdiğinde ve Sushi gibi uygulamalar diğer zincirlere sahip oldukları gibi Cardano’ya gerçekten geldiğinde ” Polygon ile aynı modeli izleyebilir. Davis, Twitter mesajını şu şekilde sonlandırdı:

Cardano bunu başarırsa, akıllı sözleşmeler başlatıldıktan sonra hala yüzde birkaç yüz arttığını görebiliriz, kullanıcı yüzdesi de artmaya başlar! Kanıtlama zamanı geldi!

Temmuz ayında Lark, ADA’yı bu ay göz önünde bulundurulması gereken ilk beş kripto varlıktan biri olarak kaydetti. Kripto para analisti, ADA’yı güçlü bir kripto para olarak yorumladı ve kriptonun geçen yıl güçlü bir performans gösterdiğini söyledi. ADA’nın son on iki ayda neredeyse 60 kat tırmandığını kaydetti. 30 Temmuz’da yayınlanan YouTube videosunda Davis, Cardano’nun akıllı sözleşmesinin ADA’nın değerini etkileyerek altcoin fiyatını bir sonraki seviyeye taşıyabileceğini söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!