Ethereum ve Polygon Fiyat Tahmini: Teknik Analiz ve Kritik Seviyeler!

Altcoin’ler, kripto piyasası Mayıs ayında meydana gelen kayıpları telafi ettikçe, Bitcoin (BTC)’den bağımsız hareket ediyorlar. Ethereum 3.200 doların üzerine çımkmayı hedeflerken, boğaların gözü 3.600 ve 4 bin dolar seviyelerinde. MATIC, 18 Haziran’dan bu yana ilk kez 1,5 dolardan işlem yapmayı başardı ve yüzde 22’nin üzerinde yükseldi. Altcoin’ler bu hafta büyük yükseliş kaydederken, Bitcoin 47 bin doların altında kaldı. Bununla birlikte, lider kripto para birimi, 45 bin doların üzerinde tutunmayı başardı ve boğaların 50 bin doların üzerindeki nihai ralli için yeniden toplanmasına izin verdi. Ripple, Cardano, Polygon (MATIC) ve TRON dahil olmak üzere bazı altcoin’ler yatırımcılarını sevindirmeyi başardı.

Ethereum fiyat analizi

Ethereum Çarşamba günü 3.200 doların üzerine çıktı ancak 3.260 dolar civarında durdu. Yatırımcılar, Ethereum yükseliş ivmesini 4.000 dolara uzatmadan önce 3.600 dolara hızlı bir yükseliş bekliyorlardı. Ancak akıllı sözleşme tokeni, yükseliş trendini sürdürmek için yeterli gücü toplayamadı. Bu arada, boğalar yükseliş trendini sürdürmek için savaşırken ETH 3.200 dolara çıkmaya çabalıyor.


Özellikle Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesinin 22 Temmuz’dan bu yana alım sinyali vermesiyle genel teknik resmin alıcıların lehine olduğunu anlayabiliriz. Ayrıca, MACD ortalama çizgisinin üzerinde yükselmeye devam ediyor; böylece yükseliş görünümünü güçlendiriyor. 3.200 doların üzerinde doğrulanmış bir kırılma, fiyatı önemli ölçüde artıracaktır. Buna karşılık, Ether’in 4 bin dolara yükselmesine yönelik spekülasyonlar yoğunlaştıkça piyasaya daha fazla alıcı çağrılacak. Öte yandan, trader’lar, Göreceli Güç Endeksi’nin 70’in üzerine çıktığını ancak çok yüksek olmadığını bilmelidir. Bu nedenle, boğaların hala keşfedilecek yeri var, ancak yakın aşırı alım koşulları nedeniyle Ethereum için düzeltme hala devam ediyor.

Polygon fiyat analzi

Lider altcoin Ethereum gibi bitçok altcoin toparlanma yaşadı. Polygon Temmuz ayında 0,62 dolara düştü, ancak değerinin önemli bir kısmını geri aldı. Başlangıçta, fiyat ivmesi 1 ile 1,1 dolar arasında durdu. Yaklaşık üç hafta boyunca MATIC, üst ve alt sınır arasında hareket etti. 1,1 doların üzerinde son bir kırılma, beklendiği gibi büyük kazançları tetikledi ve alıcılar genel altcoinlerin yükseliş trendinden yararlanmak için hareket etti.

Polygon, 100 günlük Basit Hareketli Ortalamayı (SMA) geçerek yükselişe devam etti ve kazanımların Haziran ayından bu yana ilk kez 1,5 dolara ulaşmasına izin verdi. Yükselişe yönelik teknik eğilime rağmen, Polygon fiyat hareketini yavaşlattı. Şu anda, boğalar önümüzdeki seanslarda veya birkaç gün içinde 2 dolara yükselmeye bakarken token 1.36 dolardan işlem görüyor. Ethereum ve Bitcoin fiyat hareketi tüm altcoin’ler için önem teşkil ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!