Kıdemli Analistten 3 Altcoin için Şok Tahmin: 100x Bekliyorum!

Geniş kitleler tarafından takip edilen YouTube’daki bir kripto kanalı olan K Crypto parabolik büyümeye sahip 3 kripto para birimini takipçileri ile paylaşıyor. 78 bin abonesi olan K Crypto, bu 3 altcoin projesinin, değerini 100 katına çıkarma potansiyeline sahip olduğunu ifade ediyor.

Yeni altcoin projesi LayerZero

K Crypto’nun radarındaki ilk kripto para birimi, üzerine çeşitli zincirler arası uygulamalar kümesinin oluşturulabileceği güçlü, düşük seviyeli bir iletişim sağlayan ilk güvenilir omnichain birlikte çalışabilirlik protokolü olan LayerZero. Kripto kanalına göre, altcoin projesi, Multicoin Capital ve Binance Labs tarafından yönetilen 6 milyon dolarlık A Serisi finansmanla gizlice ortaya çıktı. Ayrıca projenin Sino Global Capital, Defiance, Delphi Digital, Robot Ventures, Spartan, Hypersphere Ventures, Protocol Ventures ve Gen Block Capital tarafından desteklenmesi de dikkat çekiyor. K Crypto söz konusu altcoin projesi hakkında yükseliş eğiliminde olduğunu belirtiyor. LayerZero şu anda denetim altında ve bu yılın dördüncü çeyreğinin başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Mor (GRO)

K Crypto’ya göre merkezi olmayan bir stablecoin olan Mor (GRO), trader’ların düşük, sabit borçlanma oranlarını korurken hem getirisi olan hem de getirisi olmayan pozisyonları ödünç alırken ve bunlardan yararlanırken kazanmalarına izin veriyor. Ayrıca, MOR, dolara yumuşak bir şekilde sabitlenmiş, aşırı teminatlandırılmış bir stablecoin olarak piyasada varlığını sürdürüyor. Bu altcoin projesi sistem fazlası olan GRO token’larını geri alıyor ve yakıyor. Yazım sırasında kripto para birimi, 29 milyon dolarlık piyasa değeri ile 68,5 dolardan işlem görüyor.

Gizlilik sağlayan altcoin projesi Secret Finance (SEFI)

Kripto kanalı son olarak Secret Network’te likidite yaratmak ve SNIP-20 tokenleri ticareti yapmakta kullanılan bir protokol olan Secret Finance (SEFI)’i inceliyor. Secret Finance, otomatik olarak verilerin gizliliğini sağlayan ilk Blockchain platformu olmasıyla biliniyor. Gizli sözleşmelerden yararlanan Secret Finance, kullanıcıları kötü niyetli ön çalışma ve gizlilik tehditlerine karşı koruyarak, zincirler arası likiditeye erişim sağlıyor ve Ethereum’a göre ücretleri azaltıyor. Yazım sırasında altcoin projesi SEFI, 30 milyon dolarlık piyasa değeri ile 0.09 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!