Hollandalı Yatırım Şirketinden Çarpıcı Binance Coin Tahmini: Bu Seviyelere Hazır Olun

Hollanda merkezli bir kripto para birimi danışmanlık ve eğitim platformu olan Eight Global’e göre, Binance Coin (BNB)’in son fiyat artışı grafiklerde 500 dolarlık yukarı yönlü olası bir teknik analiz sinyali çiziyor. BNB destek ve direnç seviyelerinin sınırları içinde kalıyor. Bu da altcoin mevcut destek bölgesi tutmaya devam ederse fiyatın büyük olasılıkla 500 dolara ulaşana kadar yükselmeye devam edeceğini gösteriyor.

Eight Global’a göre Binance Coin 500 dolara doğru yükseliyor

Hollanda merkezli bir kripto analizi ve yatırım şirketi olan Eight Global, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’in altcoin projesi olan Binance Coin (BNB) hakkındaki analizlerini sunuyor. Şirketin yaptığı analizlere göre, BNB 500 dolar seviyesine doğru yükselmeye devam edecek. Eight Global geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden konuya ilişkin olarak şu yorumu yapıyor:

BNB, grafikte gösterildiği gibi destek ve direnç seviyelerine uyum sağlıyor. Mevcut destek bölgesi tutmaya devam ederse, fiyat muhtemelen yaklaşık olarak 500 dolara kadar devam edecek.

Yukarıdaki grafikte Tether (USDT)’e karşı destek ve direnç seviyeleri sırasıyla yeşil ve kırmızı olarak gösteriliyor. İlk destek seviyesi yaklaşık 440 USDT ve ikinci seviye 398 USDT olarak görülüyor. Binance Coin (BNB) özellikle başlangıçta 450 ile 470 USDT arasında dirençle karşılaşıyordu. Ancak bu seviyenin artık destek olarak kabul edilmesi kripto para biriminin 500 dolar seviyesinin üzerine çıkabileceğini gösteriyor.

Binance’in ayırdığı destekleyici fonlar BNB’nin değerini artırıyor

CoinMarketCap.com’a göre BNB, son 24 saatte yüzde 3,54 düşüş ile 459,61 dolardan işlem görüyor. Toplam piyasa değeri 77,2 milyar dolar olan Binance Coin, şu anda değer açısından Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) sonra üçüncü en değerli kripto para birimi. Binance’in 12 Ekim’de Binance Smart Chain (BSC) ve daha geniş Blockchain sektöründe daha fazla faaliyeti teşvik etmek için 1 milyar dolarlık bir fon başlattığını bildiren haberlerin ardından BNB, 24 saatten kısa bir sürede neredeyse yüzde 20 artarak önemli kazançlar elde etti.

BSC üzerine inşa edilen dApp’leri desteklemek için tasarlanan BSC Hızlandırıcı Fonu, Blockchain üzerinde merkezi olmayan uygulamalar geliştirecek girişimlere 300 milyon dolar tahsis edecek. Genel olarak, Binance Coin’in öncelikle Binance’te işlem ve alım satım ücretlerini ödemek için kullanıldığı ve BSC’nin işlem maliyetlerini düşürdüğü göz önüne alındığında, bu büyüme fonunun varlığı Binance Coin (BNB)’in uzun vadeli gelişme beklentileri için umut verici olarak değerlendiriliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!