Ünlü Analist Peter Brandt’tan Ripple Paylaşımı: XRP’de Bu Kritik Model Beliriyor!

Kripto para piyasasının önde gelen analistlerinden Peter Brandt, twitter’da yaptığı açıklamada, erken aşamada altcoin projelerine yatırım yapan ve şimdiye kadar büyük karlar elde eden yatırımcıları tebrik etti. Trader ayrıca, Ripple (XRP) fiyat hareketine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Brandt: teknik göstergeler uzun vadede yükselişe işaret ediyor

Ripple, SEC ile devam eden yasal sürecini sürdürürken, yankı uyandıran ortaklıklar imzalamaya da devam ediyor. Şirket, özellikle Asya’da büyümeye devam ederken, XRP fiyatı ise yatay yönde hareket ediyor. Brandt paylaştığı tweet’te altcoin piyasasındaki gelişmelere dikkat çekerken, “potansiyel olarak yapıcı” bir model gösteren XRP grafiğinin ekran görüntüsünü paylaştı.

Tecrübeli trader, Ripple (XRP)’ın ”Ters Baş ve Omuzlar” modeli oluşturduğunu gösteren bir grafik yayınladı. Teknik analizlerde sıklıkla tercih edilen ve güvenilirliği yüksek bulunan omuz baş omuz (OBO) formasyonu, trendde dönüşün gerçekleşeceğine dair uyarı olarak değerlendirilir. Brandt, uzun vadede XRP’nin potansiyel olarak fiyat artışı kaydedeceğini söylüyor. Yukarıda bahsedilen XRP grafiğinin ekran görüntüsü, Peter’ın Ripple kervanına katılması gerektiği yönündeki bir öneriye yanıt olarak geldi. Brandt, daha önce de XRP fiyatında uzun vadede yükseliş olacağını vurgulayan tweetler paylaştı.

Goldman Sachs yöneticisi: SEC davası sonrası Ripple şaha kalkacak

Goldman Sachs yöneticisi Andrew Lokenauth, Ripple (XRP)’ın SEC ile sorunlarını çözdükten sonra, hem benimsenme hem de ödeme sistemi olarak emsal teşkil edeceğine inanıyor. Lokenauth, Goldman Sachs, AIG bankası ve diğer önemli finans kurumlarında farklı pozisyonlarda çalıştı ve son yıllarda kripto para piyasası ile yakından ilgileniyor.

 

Yönetici, Ripple’ın çevrimiçi ödemeleri yeniden tanımlayacağına ve SEC davası çözüme kavuştuğunda, şirketin halka arz olacağına inandığını belirtti. Lokenauth, Ripple sistemini temel faydalarının hız ve azaltılmış risk olduğunu ileri sürerken, pahalı ve yavaş olan SWIFT’in yerini alacağını iddia etti ve şunları ekledi:

 SWIFT, sınır ötesi para akışını kontrol eden 50 yıllık bir bankalararası ödeme sistemi. Fiat para biriminin bir ülkeden diğerine SWIFT yoluyla teslimatı yaklaşık 3 ila 5 gün sürüyor ve yüksek transfer ücretleri gerektirir. Ripple’da ise bir ülkeden diğerine parayı aktarmak için yaklaşık 5 saniyeye ihtiyaç var.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!