Analist Eylül Ayı İçin Bitcoin (BTC) Uyarısı Verdi! İşte Ayrıntılar

Kripto para piyasalarının önde gelen analistleri, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında yorumlarda bulunarak, önümüzdeki ay Bitcoin fiyatı hakkında dikkatli olunmasını önerdi! İşte detaylar…

Analist, Eylül ayında Bitcoin alımı konusunda uyarılarda bulundu!

Kripto para piyasaları tarafından yakından takip edilen bir kripto para stratejisti, önümüzdeki ayın Bitcoin (BTC) fiyatına kötü gelebileceği yönünde uyarılarda bulundu. Kripto para piyasalarında “Rager” olarak tanınan analist, 206 bin Twitter takipçisine Eylül ayının genel olarak BTC için iyi bir ay olmadığını şu şekilde açıklıyor:

Hisse senedi piyasası şu anda genel olarak iyi görünmüyor, bu yüzden BTC’deki bu düşüş bunun bir yansıması. Genel olarak Eylül, tarihsel olarak harika bir ay değildir. Muhtemelen, sonraki aylar için alıcı fırsatı olan buraya dalın. 20.000 doların altında uzun vadeli bir spot alıcı olacağım.”

Popüler kripto para stratejisti Rager’ın grafiğine bakıldığında, lider kripto para birimi Bitcoin’in Eylül ayında ortalama olarak yüzde 6’ya yakın düşüş gösterdiğini görebiliyoruz. Anlık olarak lider kripto para birimi BTC, geçtiğimiz günden bu yana yüzde 1 değer kazandı ve 20,332.88 dolar seviyesinden alıcı buluyor. Kripto analistine göre yakın vadede Bitcoin düşüş eğiliminde olsa da, BTC’nin önümüzdeki yıl 18 bin ila 48 bin dolar arasında geniş bir aralıkta alıcı bulacağına hazır olduğuna inanıyor. Analistin sözleri ise şu şekilde:

“BTC, son yarılanmandan bu yana 835 gün geçti ve bu durum, döngünün dibinin zamanı civarında (birkaç ay önce/sonra ver veya al).

Şimdiye kadar, piyasa bozulmaya devam etmedikçe Bitcoin dibinin içeride olduğu bir durum var.

Peki sırada ne var?… Temelde bir yıllık aralık.”

Analistin grafiğine göre BTC, tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru yeni bir yükseliş trendi başlatmadan önce Nisan 2024’e kadar yatay işlem görebilir.

Stratejist Ethereum (ETH)’u da yorumladı!

Daha önce kriptoarena.com olarak fiyatını belirttiğimiz önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’a gelince, Rager, ETH’nin hisse kanıtı konsensüs mekanizmasına yönelik merakla beklenen güncellemesini çevreleyen hype’ın zaten fiyatlandırıldığını söylüyor.

“Birçoğu Birleşme hakkında konuşuyor ve ETH fiyat düşüşüne inanmıyor.

İnsanlar ETH’nin sadece bir ayda 2 kat, yüzde 100’lük bir artış yaptığını unutuyor.

Bu fiyat hareketi, bence, Merge güncellemesinin fiyatlandırılmasıydı.

Alım satım yapanlar, hisse senetlerinin geri çekilmesiyle birlikte geç kalanlardan kar alıyor.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!