Analist: DeFi Tabanlı Altcoin 10x Yapma Potansiyaline Sahip!

Ünlü kripto analisti Credible Crypto, DeFi tabanlı bir altcoin projesinin 10 kata kadar yükselebileceğine inanıyor.

Altcoin CRV için 5 Dolar seviyelerinin altı, alım fırsatı

Analist Crypto, 296.500 Twitter takipçisine, stabilcoin odaklı merkeziyetsiz borsa Curve Finance’in altcoin projesi olan Curve Dao Token (CRV) için kısa vadeli fiyat hareketi konusunda endişelenmediğini söyledi ve şunları ekledi:

3 doların altında olduğundan beri CRV hakkında konuşuyorum. 4,67 dolardan almak bile, yine de harika bir fiyat. Aslında, 5 doların üzerinden aldım. Her gün ne olduğu umurumda değil – HTF grafiği yükselişte. 5 dolar seviyelerinden ve altından alım yapıyorum. En az 5-10 kattan yükselince satış yapacağım.

Altcoin CRV geçen haftadan bu yana yüzde 12,6’dan fazla düşüştü ve fiyayı şuan 4,22 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Kripto analisti, Ocak ayının başlarında, CRV’yi “uzaydaki en asimetrik ödül kripto parası” olarak nitelendirmişti ve şunları söylemişti:

Grafiğin, temel bilgilerin ve fiyatın takdir edilmesini beklerken, yüzde 50 APR kazanma yeteneğinin bir kombinasyonu, bu alanda inanılmaz derecede zor bir şey.

Bitcoin dip seviyeleri gördü

Credible Crypto, altcoin CRV’nin yanı sıra, lider kripto para birimi Bitcoin hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Analist, BTC fiyatının dibe yakın olduğunu düşündüğünü söyledi. BTC, son bir haftada yaklaşık yüzde 8 değer kaybetti ve şuan 39.146 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Ünlü analist, BTC fiyatının yukarı doğru hareket etmeye başlaması halinde, 45.500-47.500 dolar seviyelerinin, Bitcoin’in bir sonraki kilit direnç alanı olacağını belirtti.

Bitcoin fiyat düşüşlerinden altcoin projelerinin de etkilenmesinin normal olduğunu söyleyen analist, lider kripto para birimi Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık yüzde 40 düştüğünü göz önünde bulundurarak, BTC’in mevcut fiyatlarla çekici göründüğünü söyledi. Uzman BTC fiyatının 60 bin doların üzerinde bir değer kazanacağını belirten analist, .yatırımcılar için bunun bir fırsat olduğunu dile getirdi. Credible Crypto, sürü psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden teknik bir analiz teorisi olan Elliott dalga yöntemini kullanıyor. Credible’ın grafiğine göre, Bitcoin, 100 bin doların üzerinde büyük bir ralli gerçekleştirmeden önce düzeltme aşamasının son ayağında görünüyor. Daha dazla Bitcoin ve altcoin haberleri için Kriptoarena.com web adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!