Usta Analist Credible Crypto: 2 Altcoin Fırlayarak Bu Seviyeleri Görecek!

Popüler trader ve kripto para analisti Credible Crypto, ikinci en büyük ve beşinci en büyük kripto para birimlerinin Bitcoin’in (BTC) yaptığı gibi büyük bir boğa koşusuna başlayacağını söyledi.

Paylaştığı yeni bir dizi tweet’te, Credible Crypto, Ethereum’un , 2017’nin en yüksek seviyesini kırdıktan sonra fiyatı üçe katlayan Bitcoin tarafından ortaya konan senaryoyu takip ettiğini söylüyor.

“BTC’nin 20 bin doları kırıp birkaç hafta içinde 60 bin dolar’a uçtuğunu hatırlıyor musunuz? ETH artık lideri takip etmek istiyor. 3 bin dolar sadece başlangıç. “

Bir takipçisi tarafından Ethereum için bir fiyat hedefi belirtmesi istendiğinde, Credible Crypto ikinci en büyük kripto para biriminin “en az 8 bin ila 10 bin dolar” a ulaşmasını beklediğini ortaya koydu.

Şu anda Ethereum 3.500 doların biraz altında işlem görüyor, yani Credible Crypto’nun tahmini gerçekleşirse yüzde 130 ile yüzde 190 arasında yükselebilir.

XRP Fiyatı Fırlayacak

Analist, XRP’nin de Ethereum’a benzer bir senaryoyu takip edeceğini söylüyor.

Kripto para analisti, 90 sent ile 1 dolar seviyesindeyken XRP satın aldı. XRP şu anda 1,45 dolardan işlem görüyor. Bu hissenin bir kısmını satmış olsa da, dijital varlık şu anda yüzde 45 ile yüzde 60 arasında arttı.

Credible Crypto, piyasa değerine göre en büyük beşinci dijital para biriminin fiyatı düşerse, XRP hissesini artıracağını söylüyor.

  “XRP’nin temelleri sağlam görünüyor. İlerii günlerde büyük bir ralli bekliyorum”

Ethereum ve XRP dışında Credible Crypto, Bitcoin’in 60 bin dolar seviyesinde güçlü bir dirençle karşı karşıya olduğuna ve muhtemelen  52 bin dolar’a düşebileceğine işaret ediyor.

Lider kripto para birimi, an itibariyle 55.309 dolar’dan işlem görüyor.

”Bu yüzden direnişte temkinli davranıyoruz. Büyük olasılıkla 52 bin dolar’a düşüş bekliyorum”

Comments (0)
Add Comment