Analist 6 Altcoin İçin Ciddi Yükseliş Bekliyor

Popüler YouTube kanalı Suppoman, 2022 yılında yatırımcısını hayal kırıklığına uğratmayacak 6 altcoin projesini açıkladı. Kriptoarena.com olarak bu altcoin projelerini sizin için inceledik.

Sidus Heroes (SIDUS), metaverse için harika grafikler sağlıyor

Suppoman tarafından bahsedilen ilk altcoin projesi Sidus Heroes (SIDUS), bir uzay metaverse’inde geçen ilk WebGL, AAA düzeyinde, Play-to-Earn, NFT ve MMORPG oyun projesidir. WebGL, metaverse dünyaları oluşturabilmek için harika bir grafik motoru sağlıyor. Metaverse motor 5’e rakip olan Sidus Heroes, grafiksel potansiyel ve genişleme için mükemmel bir vitrin sunuyor. Bu özellik, metaverse dünyasındaki geliştiricilere sağlanıyor. Ayrıca Sidus Heroes yakında betasını başlatıyor. Bu kripto para birimi 64 milyon dolarlık bir piyasa değere sahip, mikro-cap bir altcoin projesinden biraz daha yüksek olsa da yine de bu yılın en iyi oyun projelerinden biri olabilir. Bu yüzden Sidus Heroes listedeki ilk altcoin.

VelasPad (VLXPAD) en hızlı AVM başlatma paneline sahip

Velas, giderek güçlenen başka bir altcoin projesidir. Bu nedenle, ikinci altcoin mücevheri VelasPad (VLXPAD)’dir. VELAS Blockchain’deki ilk başlatma paneli, dünyanın bugüne kadar ki en hızlı AVM Blockchain’i. VLXPAD, kullanıcılara özel IDO’lara, Stake Ödüllerine ve çok daha fazlasına platform erişimi sağlayan deflasyonist bir fırlatma paneli token’ıdır. VLXPAD, son derece başarılı BlueZilla VC tarafından üretiliyor. VelasPad, bireysel yatırımcıların bu altcoin projelerine erken yatırım yapmasına ve büyük bir kar elde etmesine izin veriyor.

Stratos (STOS), ETH’den daha hızlı bir ekosistem sunuyor

Listedeki üçüncü altcoin ise Stratos (STOS). Stratos, ölçeklenebilir, güvenilir, kendi kendini dengeleyen depolama, veritabanı ve hesaplama ağı sağlayan yeni nesil merkeziyetsiz veri ağıdır. Stratos, güvenilmezlik, izlenebilirlik, doğrulanabilirlik, gizlilik vb. dahil olmak üzere dağıtılmış bir protokolün merkeziyetsiz olmasının faydalarını korurken Blockchain işlem kapasitesini ölçeklendirmek için üretildi. Stratos, yalnızca güçten güce giden başka bir altcoin projesidir. Stratos, aslında katman-1 altyapısına sahiptir. Geliştiriciler, Ethereum dApp’lerini Stratos’a getirebilir, ancak çok daha hızlı bir ekosistem elde edebilir. STOS’un piyasa değeri küçük, sadece 46 milyon dolar, bu da onu ana katman-1 rakiplerinden bin kat daha uzağa koyuyor. Zamanla büyüyen ağ etkisi ile bu altcoin çok daha fazla potansiyele sahip.

Altcoin Kasta (KASTA) crypto.com’a giriş yapıyor

Kasta’nın misyonu, varlığı uygulanabilir bir değişim aracı haline getirerek dünyayı küresel kripto para biriminin benimsenmesine ve kripto tabanlı bir ekonomiye yönlendirmektir. Polygon ağı üzerine kurulu hibrit merkeziyetsiz yaklaşımı, kullanıcıların anında ve ücretsiz olarak kripto gönderip almasına olanak tanıyor. Kasta inanılmaz derecede basit bir uygulamadır. Kasta crypto.com’a erken giriş yapıyor. Kripto, hızlı ödemeler için kullanılabilecek. Kullanıcıların kripto para birimlerini normal alışveriş için ve hatta normal dünyada büyük alışverişler için harcamalarını sağlayacak. Kasta, geleneksel piyasada insanların kripto para harcamasına izin veren çok az projeden biridir.

NFT Altcoin projesi MetaGods (MGOD)

Listedeki bir sonraki altcoin MetaGods (MGOD), yeni nesil oyna-kazan çok oyunculu çevrimiçi RPG projesidir. Zindanları keşfederek ve efsanevi canavarları öldürerek destansı NFT ganimeti kazanabilirsiniz. MetaGods, 8-bit retro tarzı grafiklere sahip, oynayarak kazanılan bir oyundur. Bu oyunla yaptığınız şey, bir NFT karakteri satın almak ve bu NFT karakteri, oyunu oynayarak para kazanmanıza izin verecek şeylere sahip olmak. MGOD’nin piyasa değeri 14 milyon dolar, bu Decentraland ve The Sandbox’tan yaklaşık 400 kat daha ucuz ve hacim 4 milyon.

NeoTokyo 2022’nin önde gelen NFG oyunu olmaya aday görünüyor

Son altcoin projesi ise NeoTokyo. NeoTokyo, 2022’nin en büyük NFG oyunu olacak çünkü tahta maymunlar ve kripto eğlencelerinin aksine, oyuncular onları nihayetinde çevirmek için tutabilirken, NeoTokyo vatandaşları ve dört öğe kartlarının kombinasyonu var. Böylece, genel bir karakter oluşturmak için onları alır ve birleştirirsiniz. Kullanıcılar, oyunlara yatırım yapmak gibi tüm avantajlara açıktır. Seedify ve diğer büyük markalar aslında NeoTokyo’ya girdi ve proje güçlenmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!