İşte 2022’ye Damgasını Vuracak 5 Metaverse Altcoin!

Kriptoarena.com olark daha önce bildirdiğimizi gibi, 2021 yılının özellikle ikinci yarısında metavers altcoin projeleri oldukça ilgi görmüştü. 2022 yılında da yatırımcıların ilgisi yine metaverse projelerinde. Artan ilgi nedeniyle, ünlü kripto YouTube kanalı CryptoStache, 2022 yılında büyük artış yaşayabileceğini düşündüğü 5 altcoin projesini inceledi.

Bu metaverse altcoin 10X yapabilir

Analistin incelediği ilk altcoin projesi TCG World (TCGCOIN). Analiste göre TCG World, şimdiye kadarki en büyük metaverse projelerinden biri. TCGCOIN ile kullanıcılar oyun oynayarak token kazanabilirler. Ayrıca yapılan açıklamalara göre platform kullanıcılarına TCG World içinde madencilik yapabileceği ve farklı düğümlerden TCGCOIN kazanabileceği bir ekosistem sunuyor. Analist 2022 yılında TCGCOIN’de 10 kata kadar artış beklediğini ifade ediyor.

Analistin incelediği bir diğer metaverse altcoin projesi Axie Infinity (AXS). AXS blockchain tabanlı bir savaş oyunu olarak biliniyor. Axie Infinity, bir milyondan fazla oyuncusuyla en popüler play to earn oyunlarından biri. Platformda oyuncuların AXS alıp satabileceği bir NFT pazaryeri de bulunuyor. AXS halihazırda bilinen bir token ancak analist 2022 yılında AXS’in çok daha yüksek seviyeleri görebileceğini düşünüyor.

Bu altcoin, sadece bireysel değil, ticari mataverse’e de odaklanıyor

Analistin üçüncü sırada incelediği metaverse altcoin projesi RFOX. Rfox projesinin yerel kripto para birim olan RFOX da yine metaverse tabanlı bir kripto para olarak karşımıza çıkıyor. RFOX ve RFOX Finance (VFOX) token’ları, bir arada çalışıyor. Yapılan açıklamalara göre RFOX, Binance Smart Chain ve WAX gibi çoklu zincirlerde bulunan ve gerçekten dijital ekonomilere odaklanan bir ürün. Proje, ticari ve bireysel odaklı metaverse olan RFOX kasalarını inşa ediyor. Analiste göre projenin hem bireysel hem ticari metaverse’e odaklanıyor olması oldukça önemli.

Analistin listesindeki dördüncü metaverse kripto para birimi Vulcan Forged (PYR). Vulcan Forged bir blockchain oyun stüdyosu ve NFT pazarı olarak biliniyor. Yapılan açıklamalara göre Vulcan Farged, Ethereum ve Polygon üzerinde bulunan bir ürün. Oyun odaklı bir metaverse token olan PYR’nin yaratıcılarının deneyim sahibi olması ise özellikle dikkat çekiyor. Listede son olarak metaverse altcoin projesi olan Mist (MIST) var., BSC’de bir NFT rol yapma oyunu olarak tanımlanıyor ve kullanıcılara herhangi bir aracı olmadan oyun içi varlıkları kolayca değiştirme olanağı sunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!