Altcoin Sezonu Yaklaşıyor: İşte Harika Yatırım Fırsatı Sunan 5 Altcoin!

Bu makale, boğalar tüm hızıyla devam ederken bile satın alınabilecek en iyi yeni 5 altcoin hakkında bilgi veriyor. Kripto para birimleri, olağanüstü getirileri göz önüne alındığında, şu anda oldukça rağbet görüyor. Endüstri hala çocuksu olsa da geniş beğeni topladı ve artan bir şekilde benimsendi. Bununla birlikte, yeni kripto yatırımcıları, kripto para vagonuna katılma konusunda kendilerini dışlanmış hissedebilirler. Endişe etmeyin. Hala kripto sahnesine giriş yapan altcoin’ler var. Birçoğu pazarlık fiyatlarında işlem görüyor.

Şimdi satın alınacak en iyi 5 yeni kripto para birimi Ağustos 2021 2. hafta

1. Altcoin Axie Infinity (AXS)

AXS, son birkaç aydaki olağanüstü büyümesi göz önüne alındığında, satın alınacak en iyi yeni altcoin konumunda bulunuyor. Teknoloji odaklı oyun geliştiricisi Sky Mavis’in bir buluşu olan AXS, oyna-kazan oyun platformu Axie Infinity’nin yönetim tokenidir. Kısmen oyuncuları tarafından sahip olunan ve yönetilen Blockchain tabanlı bir ticaret ve savaş oyunudur. Burada oyuncular, Axies adı verilen token tabanlı yaratıkları toplayabilir, çoğaltabilir, yükseltebilir, savaşabilir ve takas edebilir. Son birkaç ayda, takas edilemeyen token (NFT) tabanlı karakterler çok aranan hale geldi ve platform dünya çapındaki oyuncular için en iyi hedef haline geldi. Bu, platform yeni bir Blockchain ön plana çıkardı. Altcoin Axie, sadece üç gün içinde %130 büyümenin ardından kısa süre önce 1 milyar dolarlık satış rakamına ulaştı.

Fiyat açısından, AXS, yılı 0,53 dolardan açtığından bu yana %5.000’den fazla artışla en iyi performans gösteren şirket oldu. Ancak Mart ayı sonlarında 6,17 dolara ulaştığında, piyasa düzeltmesinden önce 1 Mayıs’ın yükseği 9.77 dolara ulaşan küçük bir oynaklık ile yukarı doğru devam etti. Bununla birlikte, AXS, daha geniş kripto piyasasının son üç ayda değerinin aşağı doğru sarsıldığını görmesine rağmen, boğalar hisse fiyatının kontrolünü ele geçirmeye devam ettikçe büyük bir esneklik gösterdi. Düşüş piyasasının sıcaklığında 45,6 dolar ile rekor bir seviyeye ulaştı ve bu fiyat hareketini 27 Temmuz’da 49,82 dolarda yeni bir rekor kırarak yeniden test etti. Altcoin AXS’nin son 24 saatte %61,41’e tırmanarak çok daha değerli hale geldi. Eksenleri etrafındaki çılgınlık ivme kazanırken şu anda 72,86 dolardan işlem görüyor.

2. Swipe Protokolü (SXP)

Swipe Protokolü, bildiğimiz finans dünyası ile şu anda tanık olduğumuz gelişen dünya arasında bir köprü kurmayı amaçlıyor. Özünde Swipe, uygulama programlama arayüzü (API) aracılığıyla fiat ve kripto para birimleri arasındaki etkileşimi sağlar. SXP tokeni tarafından desteklenen uluslararası ödeme kartlarının geliştirilmesine izin verir. Swipe API, bir banka kartının Swipe’ı ile dönüşümleri fiat etmek için gerçek zamanlı kripto para birimi için kullanılır. Kripto para birimleri ile sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlamayı amaçlamaktadır. Nisan 2020’de piyasaya sürülen altcoin Swipe, Swipe cüzdanı, banka kartı ve SXP yönetişim tokeni dahil olmak üzere üç ana ürün teklifine etmektedir.

Banka kartları Visa ödeme terminallerinde kabul edilmektedir. Dünyanın en büyük kripto borsası, lansmanından dört ay sonra Swipe platformu Binance’i satın aldı. SXP fiyat hareketi, birkaç kripto protokolü gibi yüksek oynaklık yaşadı ve sadece son zamanlarda bazı rüzgarlar oluşturuyor. Yılı 1 doların altında açarak, %200’den fazla büyüyerek 3 Mayıs’ta 5,4793 dolarlık rekor bir değere ulaştı. Bununla birlikte, bu büyüme kripto piyasası çöküşünün zirvesinde gerçekleşti ve SXP Temmuz ayında yıl ortasının en düşük seviyesi olan 1,4 dolara düştü. Ayılar, SXP’nin Ağustos ayının başından bu yana kazanma yollarına geri döndüğü için kontrolünü kaybetti. 3 Ağustos’ta 2,164 dolara yükseldi ve yükselişine devam etti. Basın zamanında, SXP %8,35 artışla 3.30 dolardan işlem görüyor ve daha fazla büyüme bekleniyor.

3. PancakeSwap (CAKE)

CAKE, Binance’in sahip olduğu merkezi olmayan değişim (DEX) platformu PancakeSwap’ın yerel tokenidir. Merkezi olmayan bir finans (DeFi) kolaylaştırıcısı olan PancakeSwap, platformundaki dijital tokenlerin atomik takaslar yoluyla sorunsuz bir şekilde dönüştürülmesini sağlar. Ayrıca DeFi yatırımcılarının Binance Coin aracılığıyla likidite sağlamasına ve karşılığında ücret kazanmasına olanak tanır . PancakeSwap, geniş DeFi ürünleri deposu ve elde ettikleri büyük getiriler göz önüne alındığında, kullanıcılar için en iyi hedeftir.

Otomatik piyasa yapıcı (AMM) modeli, birkaç merkezi kripto borsası tarafından tercih edilen popüler sipariş defterlerine karşı likidite havuzları kullandığını görüyor. Ayrıca, kullanıcıların ödül kazanmak için bir dizi sayıyı tahmin edebilecekleri bir DeFi piyango hizmeti de çalıştırıyor. Eylül 2020’de lansmanından bu yana altcoin CAKE, büyük getiriler elde etmenin ana kaynağı haline geldi. Ocak ayında 2 doların altındayken 19 Şubat’ta 19,08 dolara yükseldi. Negatif pazar büyümesi 30 Nisan’da 43,92 dolarla rekor bir sayıya ulaşmasına rağmen yükselmeye devam etti. Mayıs ayı başlarında değerini korumaya çalışsa da kripto piyasası çöküşü kazanımlarını aşındırdı ve 20 Temmuz’da 11,01 dolara düştü. O zamandan beri bazı rüzgarlar yakaladı ve son 24 saatte %6,69 artışla 19,59 dolardan işlem görüyor.

4. Altcoin Amp (AMP)

Kendine bir niş oluşturan AMP kriptosu, teminat sağlıyor. Geliştirme ekibine göre, AMP, işlem yapan taraflar arasında değer aktarımı için hızlı ve doğrulanabilir güvenceler sunduğu için dijital token takasları için teminatlandırma sağlamayı hedefliyor. Bu benzersiz değer teklifi, onu bu ay satın alınabilecek en iyi yeni kripto para birimi haline getiriyor. AMP, onaylanmadan önce belirli bir aktarımın değerini sigortalar. Ödeme alışverişinin doğasında bulunan maliyeti düşürmeyi ve dolandırıcılık riskini azaltmayı planlıyor. AMP, teminatlandırmada birçok kullanım örneğini destekler ve önceden tanımlanmış bölümleme stratejileri fikrini sunar. Bu, tokenlerin orijinal adreslerinden ayrılmadan stake edilebileceği teminat modellerine izin verir.

Kullanıcılar, dijital ödemeler, döviz bozdurma ve kredi geri ödemeleri dahil olmak üzere her türlü finansal alışverişi garanti etmek için AMP tokenlerini kolayca stake edebilirler. AMP tokeni, kripto alanındaki en iyi performans gösteren tokenlerden biri olmuştur. Çoğunlukla, özellikle son piyasa çöküşünde belirgin olan, bir ayı esintisi ile bir yükseliş momentumu içindeydi. Altcoin AMP, 1 dolar işaretine ulaşmamış olsa da geri çekilmeden önce 17 Temmuz’da 0.1138 dolara yükseldi. Yavaş yavaş tekrar hızlanıyor ve %0,37 oranında artışla günlük grafikte 0.06131dolardan işlem görüyor.

5. HARD Protokolü (HARD)

HARD protokolü, zincirler arası bir para piyasası platformudur. HARD protokolünün kullanıcıları BTC, XRP, BNB, KAVA ve USDX gibi çeşitli varlıkları ödünç verebilir, ödünç alabilir ve kazanabilir. Kripto kazançlarını artırmak isteyen kullanıcıları hedefleyen HARD, artan benimsenmesi göz önüne alındığında satın alınabilecek en iyi yeni kripto para birimlerinden biridir. Kullanıcılar platformda likidite sağlayabilir ve faiz kazanabilir, kriptolarını ödünç almak için teminat olarak kullanabilir ve likidite sağlamak için altcoin HARD kazanabilir. KAVA Blockchain üzerine inşa edilmiş olup, güvenlik, zincirler arası varlık aktarımı için ana protokolün doğrulayıcılarını ve fiyat referans verileri için Chainlink’i kullanır. HARD varlığı bir yönetim tokeni olarak kullanılır ve sahipleri yönetim oylamasına katılabilir ve HARD ödülleri kazanabilir.

HARD, 2020’nin sonlarında kripto sahnesine girdiğinden bu yana esas olarak bir yükseliş trendi içinde. 2020’yi 0,4458 dolar değerinde bitirdi ve o zamandan beri 31 Mart’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,88 dolara (ATH) ulaşarak yukarı yönlü bir seyir izliyor. Bu fiyat hareketini yeniden test etmeye yaklaştı ancak 2,49 dolarlık direnç çizgisinin üzerine çıkamadı. Mayıs ayından sonra bir serbest düşüş yaşadı, 22 Mayıs’ta tekrar 1 doların altına düştü. Bir kez daha yükseldi ve 15 Haziran’da 1,34 dolara ulaştı ve sonunda geri çekildi. Bununla birlikte, HARD yavaş yavaş cazibesinin bir kısmını geri kazanıyor ve 1 dolarlık işareti geri itiyor. Yazımız zamanında, 0,9221 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!