Usta Analist: Bu Kripto Paralar Haziran’da Yeni ATH’lere Ulaşabilir!

Popüler YouTube kanalı Altcoin Daily’nin sunucusu analist Aaron Arnold, Haziran ayında artacağına inandığı altı kripto para birimini açıkladı.

Cardano zirveye oturdu

Analist, listesine uzun zamandır beklenen akıllı kontrat yeteneklerini sağlayacak ve çok yakında gelecek olan Alonzo hardfork tarafından fiyatın daha da yükseltileceğini  iddia ettiği Cardano (ADA) ile başlatıyor. Arnold, geçtiğimiz hafta Cardano’nun kurumsal girişlerde Bitcoin ve Ethereum’u geride bıraktığını gösteren CoinShares raporuna dikkat çekiyor. Analist şunları ekledi:

Kurumsal yatırım yöneticileri, Pazartesi günü sona eren hafta için 10 milyon dolarlık ADA ürünü satın aldı. Karşılaştırıldığında, Bitcoin fonları aynı hafta içinde 110,9 milyon dolarlık bir çıkış gördü. Eter çıkışlarının toplamı 12,6 milyon doları buldu.

Cardano (ADA) Fiyat Analizi: Yeni ATH’mi Geliyor?

Arnold’un listesindeki ikinci dijital varlık, rallisinin de protokol güncellemeleri tarafından yönlendirileceğini savunan Ethereum’dur. Ek olarak, kripto para birimine olan ilgi yükseldikçe Ether’in hakimiyeti artıyor. Analist şu açıklamayı yaptı:

Birincisi, Ethereum’un dominansı yükselmeye devam ediyor. İkincisi, Ethereum’a ilgi artmaya devam ediyor. İnsanlar Ethereum hakkında bilgi arıyorlar, öğrenmeye çalışıyorlar ve temelde farkındalık büyük ölçüde artıyor.

Analist: Bitcoin kurumsal yatırımcılardan hala destek alıyor

Analist, Bitcoin‘i Haziran ayında toparlacağına inandığı kripto paralar listesinde üçüncü sıraya yerleştiriyor. Arnold bu durumu şöyle açıkladı:

Bitcoin bir süredir düzeltme yaşıyor ve bir noktada özellikle büyük kurumsal yatırımlarla bir sonraki hedefine yükseleceğinden ve hedge fund milyarderi Ray Dalio gibi önemli kişilerden destek alarak tekrar zirveye çıkacak.

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi: Kısa Vadede 50 Bin Dolar Hala Mümkün mü?

Arnold’un listesindeki dördüncü kripto parabirimi, Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme platformu Polygon’dur (MATIC). Polygon’un yapım kalitesini ve kullanıcı dostu olma özelliğini, yükselişinin temel nedenleri olarak gösteren analist şunları ekledi:

Polygon, Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için  iyi yapılandırılmış, kullanımı kolay platformdur.

Fırlayacak altcoin’ler

Merkeziyetsiz değişim Uniswap (UNI), Arnold’un listesinde beşinci sırada yer alıyor. Analistine göre, önde gelen merkeziyetsiz borsanın temel özellikleri artan hacimler ve daha düşük işlem maliyetleridir.

Altıncı sırada, Arnold’un “kripto merkezileşmesini bozduğunu” söylediği ThorChain (RUNE) ve oracle hizmeti Chainlink (LINK) en son sırada geliyor. Analist, ilk piyasaya çıktığında Chainlink’i çevrimiçi arama motoru Google’a benzetiyor ve  Haziran ayında patlamasının  muhtemel olduğunu tahmin ediyor.