ABD’li Ünlü Gazeteci ve Youtuber’dan Yıl Sonu için Çarpıcı Bitcoin Tahmini

Amerikalı gazeteci, Youtuber, podcast sunucusu ve siyaset yorumcu Tim Pool, tüm zamanların en yüksek fiyatını aşan lider kripto para Bitcoin hakkında konuşuyor. New York Menkul Kıymetler Borsası’nda (NYSE) ProShares borsa yatırım fonu (ETF) başlatıldıktan sonra Pool, 897.700 Twitter takipçisine Bitcoin’in 200 bin dolara ulaşıp ulaşmayacağını soruyor.

Tim Pool, Bitcoin’i reddeden insanlara üzüldüğünü söylüyor

Timcast IRL adlı bir Youtube programı ve podcast’ine ev sahipliği yapan Tim Pool, programında siyaset, hükümet, finans, manşetlere çıkan belirli insanlar ve toplumun her gün uğraştığı bir dizi başka konu gibi şeyleri tartışıyor. Pool, son Youtube videosunda, Amerikan ekonomisi ve küresel ekonomiye zarar veren çökmekte olan tedarik zincirini ve lider kripto para birimi Bitcoin (BTC)’in yükselişini tartışıyor.

Önde gelen kripto para birimi Bitcoin (BTC) hayranı olan Pool geçen yıl ekim ayında, ‘Büyük Sıfırlama’ konusunun yanı sıra Bitcoin’i de tartışıyor. Lider kripto para, nisan ayında ulaşılan bir önceki tüm zamanların en yüksek fiyatını kırarken, 20 Ekim’de Pool, tek bir BTC’nin bir milyon dolar değerinde olabileceğine inandığını ifade etmişti. Ünlü gazeteci, programında önde gelen kripto para konusunda şu ifadeleri kullanıyor:

Bitcoin konusunda mantıksız davranan insanlar için üzülüyorum. Birisi, bana yaptığı yatırımla milyoner olduğunu, birkaç yıl önce satın aldığını ve bunu unuttuğunu söyledi. Bu yeni bir finansal teknolojinin yükselişi ve 1 BTC’nin sonunda 1 milyon dolara eşdeğer olacağına inanıyorum.

Pool Bitcoin (BTC)’in pozitif bir güç olduğunu düşünüyor

21 Eylül’de Timcast IRL’de yazar Matt Palumbo ve Pool, kripto para birimlerini uzun uzadıya tartıştı. ‘’Kuruluş Kontrolü Kaybederken Kripto Para Olumlu Bir Güçtür, Ama Kontrol Etmeye Çalışacaklar” adlı YouTube videosunda Pool, Max Keizer’ın ilk günlerde onu nasıl Bitcoin almaya ikna etmeye çalıştığından bahsediyor. Pool ayrıca portföyünde Dogecoin (DOGE), BTC, Ethereum (ETH) ve Cardano (ADA) gibi popüler kripto para birimlerinin bulunduğunu açıklıyor.

Bu videodan önce Pool, bu konuda “Tim Bitcoin Hakkında Hareket Ediyor, Birçok Şey İçin İyi Olduğu ve Daha Fazla Özgürlüğe İzin Verdiği İçin Israr Ediyor” başlıklı başka bir Timcast IRL videosunda tartışıyor. Pool, Human Events’in ortak yayıncısı Will Chamberlain ile yaptığı görüşmede, Bitcoin (BTC)’in “Fed dışında değer depolamak için kullanıldığını” vurguluyor. 2018’de Pool, kripto para birimlerinin serbest konuşma özgürlüğünü kurtarabileceğini belirterek dijital varlıkların finansal sansüre katılan üçüncü tarafları atlatabileceğini savundu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (2)
Add Comment