Stratejistten Kritik Ethereum ve Bitcoin Tahmini: Ralli Sonunda Bu Seviyeler Mümkün

Ethereum (ETH) bu hafta 4 bin dolar seviyesinin üzerine çıkarken, analist Justin Bennett, ETH fiyatının 12 bin dolara ulaşa ihtimalini inceliyor. Analist ayrıca Bitcoin (BTC) için de heyecanlandıran bir tahmin yaptı.

 

Mevcut ralli sonrası, Ethereum 12 bin dolar, Bitcoin ise 200 bin dolara ulaşacak

Kripto para piyasası Ekim aynın başında ivme kazanırken, analistler hem lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hem de Ethereum için yıl sonu fiyat tahminlerini açıklıyor. Senenin bitmesine 2 aydan biraz daha fazla bir kalmışken, yatırımcılar uzmanlar tarafından öngörülen tahminlerin ne kadar gerçekçi ve mümkün olduğunu sorgulamaya başladı. CoinMarketCap’e göre, ETH fiyatı, an itibariyle 24 saatlik 18.093.022.938 dolar işlem hacmi ile 4.014 dolardan  işlem görüyor.

 

Ethereum her zaman Bitcoin fiyatnı takip ediyor ve analistler bu eğilimden bir sapma görmediler. Bennett, mevcut boğa koşusu sona ermeden önce 200 bin dolara ulaşacağını gösteren verileri açıkladı. ETH’nin mevcut ralli sırasında rekor seviyelere çıkarak, kesinlikle yüzde 300’ün üzerinde bir artış kaydedeceğini iddia ediyor. Tüm bunların yanı sıra Bennett, BTC’deki 200 bin dolarlık bir fiyat artışının,  ETH’yi 12 bin dolara çıkaracağını açıkladı.  Bennett’e göre, ETH’nin fiyatı uzun vadede 15 bin ile 20 bin dolar arasında olabilir. Bitcoin fiyatı, ralli sona ermeden önce 200 bin doların üzerine çıkarsa, ET fiyatı da yükselecektir.

Fundstrat’tan BTC açıklaması

SEC’in 2 Bitcoin ETF’sini onaylamasının ardından, kripto para sektörü Bitcoin ve önde gelen altcoin’lerin yeni zirvelere ulaşacağını tahmin ediyorlar. Zincir üstü metrikler ve teknik veriler uzun vadede yükselişe işaret ederken, BTC an itibariyle 60.892 dolardan işlem görüyor. BTC, 67 bin dolar seviyesini geçtikten sonra, tekrar düzeltme aşamasına girdi. Uzmalara göre, mevcut ralli 2017’deki ralliden daha sürdürülebilir.

 

Fundstrat Çarşamba günü yayınladığı bir raporda, Bitcoin (BTC)’in 65 bin doların üzerine çıktıktan sonraki ilk hedefinin 72.500 dolar, ardından 89 bin dolar civarında olduğunu açıkladı. Analistlere göre, BTC’nin bu fiyat seviyelerine ulaşması kesinlikle mümkün. Fairlead Strategies’in kurucusu Katie Stockton, yeni ATH gelmeden önce Pazartesi günü teknik verilere dayanarak BTC’nin 89.800 dolara ulaşacağını iddia etmişti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!