Polygon (MATIC) Fiyat Analizi: MATIC Kısa Vadede Bu Seviyeye Ulaşabilir!

Polygon (MATIC) fiyatı, 26 Haziran’dan itibaren kısa vadeli yükselen trend çizgisine saygı gösterdi. Pazartesi günü küresel endeksler, Dow Jones’un bir noktada %1’in altında işlem görmesiyle keskin bir şekilde düştü. Ancak duyarlılık bir gecede değişti ve yatırımcılar, özellikle Poligon (MATIC) ile ilgili olarak, dipten al melodisini çalmaya başladı.

MATIC fiyatı çok yavaş ama kesinlikle yukarı yönlü bir baskı içinde

Polygon (MATIC) fiyatı, geçtiğimiz birkaç hafta boyunca yükseliş arayışında zorluk yaşadı. Daha yüksek bir kırılma girişimi ya 4 saatlik grafikteki 55 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) tarafından reddedildi ya da çokgen fiyatı 27 Mayıs’tan itibaren turuncu azalan trend çizgisiyle yüzleşmek zorunda kaldı. Ancak 0,92 dolara doğru düşüş hala alıcıların kontrolünde. 1,16 dolardaki orta seviyenin zor olduğu kanıtlandı. 29 Haziran’da yukarı yönlü hareket reddedildikten ve azalan trend çizgisinden sıçradıktan sonra, bu 1,16 dolar seviyesinin üzerine sağlam bir şekilde çıkmak zor. 55-SMA’daki ölüm haçı ve 4 saatlik grafikteki 200-SMA, MATIC fiyatı için potansiyel yukarı yönlü bir sınır oluşturdu. Ancak bu, 55 günlük SMA’nın yukarı yönlü net bir ara verdikten sonra destek haline gelmesiyle değişti. Buna 26 Haziran’daki saygın kısa vadeli siyah yükselen trend çizgisini ekleyin ve alıcıların Polygon (MATIC)’u satın aldığı iki mükemmel kısa vadeli pozisyon görülebilir.

Alıcılar, kâr elde etmeye bakmadan önce 1,16 seviyesinin üzerinde net bir kırılma bekleyecekler. İlk bağlantı noktası, psikolojik seviyemiz ve 200-SMA’nın geldiği yerde 1,30 dolar civarında olacak. Dün olduğu gibi yine 50-SMA etrafında dalgalı bir yeniden test ve siyah artan trend çizgisinin olası bir üçüncü testini bekliyoruz. Burada tutunamazsa, psikolojik etkisi ve yükselen turuncu trend çizgisi ile Polygon (MATIC)’in 1 dolara düşmesini bakın görün.

Alchemy, Çokgeni bütünleştirir

Alchemy platformunu kullanan Ethereum geliştiricileri artık ürünlerini hızla büyüyen ölçeklenebilirlik çözümü Polygon (MATIC) üzerinde oluşturabilir. U.Today ile paylaşılan bir basın açıklamasına göre, Ethereum (ETH) ekosistemi için ana akım bir Blockchain geliştirme platformu olan Alchemy artık Polygon’u destekliyor. 2021’in 3. çeyreğinin başlarından itibaren Alchemy, oyunlar, yönetişim protokolleri vb. dahil olmak üzere Ethereum tabanlı merkezi olmayan uygulamaların yüzde 70’inde çalışan geliştiriciler tarafından kullanılıyor.

Yeni entegrasyonla birlikte, Polygon’un yüksek hızlı, düşük maliyetli ve son derece ölçeklenebilir ekosistemine Alchemy panosu aracılığıyla tüm geliştiriciler tarafından erişilebilir. Alchemy’nin araç setine Polygon eklemek, Aave (AAVE), SushiSwap (SUSHI) ve Curve Finance (CRV) gibi üst ligdeki DeFi protokollerinin erişilebilirliğini artırır.

 

Ethereum (ETH) geliştiricileri, Polygon (MATIC) geliştiricileridir

Alchemy tabanlı dApp’ler şu ana kadar 22 milyar dolarlık işlem gerçekleştirdi. Platform, dünyadaki ülkelerin yüzde 99’unun geliştiricileri tarafından kullanılmaktadır. Bu entegrasyon, Polygon (MATIC) ve Ethereum (ETH) arasındaki bütünsel uyumluluk sayesinde mümkün oldu. Bu nedenle Polygon geliştirme kiti, Ethereum Sanal Makinesi ile yüzde 100 uyumludur.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!