İşte 2022’de Radarınızda Bulunması Gereken 5 Metaverse Altcoin

Geçtiğimiz yıldan bu yana büyük bir hızlı bir şekilde popülerleşen metaverse tabanlı altcoin projeleri yatırımcıların odağında yer almaya devam ediyor. Kriptoarena.com olarak, piyasa uzmanları tarafından belirlenen 2022 yılında yatırımcıların radarında olması gereken 5 metaverse projeyi inceliyoruz.

Metaverse altcoin projeleri Ertha ve Wizardia radarınızda olmalı

Decentraland endüstrinin en büyük metaverse tabanlı projesi olarak biliniyor olmasına rağmen analistlere göre Ertha sıradaki olabilir. Bu yılın başlarında piyasaya sürülmesiyle çok fazla ses getirdikten sonra, en çok beklenen metaverse oyunlarından biri olarak büyük ilgi gören Ertha, insanlığın kendini yok olmanın eşiğinde bulduğu bir oyna-kazan oyunu olarak biliniyor. Oyun, oyuncuların oyun içi kazançlarını gerçek dünya gelirlerine dönüştürebilecekleri benzersiz bir deneyim sunuyor. Klasik MMO ve strateji oyunlarından ilham alan metaverse tabanlı altcoin Ertha, oyunculara hükümetler, ekonomiler ve oyuncu tabanı arasında titrek ittifaklar oluşturmak için mükemmel, karmaşık ve karmaşık bir şekilde tasarlanmış bir oyun alanı sunuyor.

Analistlere göre gelecek vaat eden bir başka metaverse altcoin olan Wizardia’da oyuncular, gerçekten büyülü bir oyna-kazan rol yapma oyununda NFT’leri toplayabiliyor. Nihai Sihirbaz olma yarışında, oyuncuların karakterlerini ve donanımlarını yükseltmesi bekleniyor. Oyunun muhteşem görsel stili, bu listedeki diğer projelerden sıyrılmasını sağlıyor. Wizardia, oyunculara yoğun PvP ve PvE sıra tabanlı savaşlarda rekabet etme görevi veriyor. Oyuncuların hayatta kalmak için savaşırken stratejik düşünmeleri ve bu yepyeni metaverse’nin ardındaki sihri ortaya çıkarmaları gerekiyor. Wizardia’ya yatırım yapmak isteyen oyuncular bunu, oyna-kazan mekaniğiyle etkileşim kurmanın birçok yolunun bulunmasını sağlayan çift NFT ekosistemi aracılığıyla yapabilirler. Wizardia’nın 2022’nin 4. çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor.

Illuvium, Star Atlas ve Moon Metaverse

Metaverse dünyasında şimdiden büyük bir ilgi kazanan Illuvium, ilk üçlü A Blockchain oyunu olarak nitelendiriliyor. Oyuncular, Illuvials olarak bilinen yaratıkları avlamak için uzaylı bir arazide yolculuk ederler. Platformda yakalanacak, her biri benzersiz sınıflara ve yeteneklere sahip 100’den fazla benzersiz yaratık bulunuyor. Analistlere göre Illuvium’un yanı sıra Star Atlas da metaverse dünyasında yatırımcıların odağında olması gereken bir altcoin olabilir. Uzak bir gelecekte geçen Star Atlas, oyuncuların üç benzersiz gruptan birinin yanında yer alması ve kaynakların ve bölgelerin kontrolü için rekabet etmesi gereken devasa birçok oyuncu ile oynanan metaverse projesi olarak nitelendirilebilir. Bu uçsuz bucaksız bilim kurgu dünyasında oyuncular, savaşların sonucunu etkileme ve katkılarından dolayı gerçek hayattan ödüller kazanma fırsatına sahip olabiliyor. Platform oyunculara, gerçek dünya değerine dönüştürülebilecek değerli oyun içi kaynaklar sayesinde dünyayı keşfetmeleri için daha fazla teşvik veriyor.

Yatırımcıların radarında olması gereken bir diğer metaverse altcoin ise oldukça yeni olan Moon oluyor. Civilization ve Age of Empires gibi geleneksel strateji oyunlarından ilham alan bu uzay çağındaki oyna-kazan metaverse, derinlemesine ekonomik, politik ve sosyal bir oyun vaat ediyor. Oyuncular, gelir getiren NFT arazilerinin kontrolünü ele geçirerek ilk ay kolonisini inşa etmekle görevlendiriliyor. Moon’un yepyeni pazarından temin edilebilen ay topraklarının her bir parçası, oyuncuların iş kurabileceği, gayrimenkul geliştirebileceği ve gelişen topluluklar oluşturabileceği benzersiz bir oyun içi ekonomiye erişim sağlıyor. Oyuncular ay toprağını verimli bir şekilde geliştirir ve yönetirse, oyunun token’ı biçiminde gerçek dünyadan önemli gelir elde etme potansiyeline sahip olabiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!