Analist Decentraland (MANA) İçin Mart Sonu Fiyat Tahminini Açıkladı

Metaverse tabanlı bir altcoin olan Decentraland (MANA), son 24 saatte işlem hacminde yüzde 98 oranında artış kaydetti. Deneyimli analist Milko Trajcevski büyük bir artış kaydeden MANA’nın, değeri açısından yeni zirvelere ulaşma potansiyeline sahip olduğunu düşünüyor. Ethereum Blockchain’inde çalışan bir sanal gerçeklik platformu olan MANA, Decentraland’a güç veren ve sanal arazilerin yanı sıra dünya içi mal ve hizmetler için ödeme yapmak için kullanılabilen yerel kripto para birimi olarak da biliniyor.

Büyüme için bir katalizör olarak açılan ‘Onyx Lounge’

Popüler altcoin MANA gün içinde yüzde 100’e yakın bir artış kaydediyor. Analist Milko Trajcevski altcoin’in yakında yeni zirvelere ulaşabileceğini düşünüyor. Bunların yanı sıra geçtiğimiz gün, JP Morgan metaverse’de Blockchain tabanlı Decentraland dünyasında sanal bir salon olan Onyx Lounge’u piyasaya sürdü. Twitter’da Onyx salonunu deneyimleyen ve CEO Jamie Dimon’un bir resmini ve gizlenen bir kaplanı gördüklerini belirten çok sayıda rapor var. Şirket ayrıca, metaverse içinde kendileri tarafından keşfedilecek fırsatları açıkladıkları bir makale yayınladı.

Bu raporda, JP Morgan, Decentraland (MANA) metaverse içindeki sanal dünyaların kendi nüfusları, GSYİH’leri ve para birimleri olduğu gerçeği göz önüne alındığında, gerçek dünyada yaptıklarına çok benzer şekilde sanal dünyada bir banka olarak çalışabileceklerini açıklıyor. Her durumda, bu, MANA’nın kullanımının yanı sıra faydasını da artıracak. Analist Milko Trajcevski’ye göre bu da MANA’nın değerinde bir artışa yol açacak. Piyasa değerine göre 29. sırada yer alan altcoin 3,19 dolardan işlem görüyor.

Analiste göre Decentraland, mart ayında 4 dolara ulaşacak

Kriptoarena.com olarak daha önce analizlerine başvurduğumuz Milko Trajcevski, bu değer noktasının MANA için gerçekten neyi temsil ettiğine dair daha iyi bir bakış açısı elde etmek için, tokenin önceki ay boyunca sergilediği performansın yanı sıra tüm zamanların en yüksek değerini inceliyor. Decentraland (MANA) token’ının tüm zamanların en yüksek değeri, MANA’nın 5,85 dolar değerine ulaştığı 25 Kasım 2021’de gerçekleşti. Bu, ATH’sinde token’ın değer olarak 2,532 dolar veya yüzde 76 daha yüksek olduğunu gösteriyor.

Decentraland (MANA) tokeninin önceki aydaki performansını gözden geçiren analist, en yüksek noktasının 3.386 dolar değerine ulaştığı 7 Ocak’ta olduğu görülebilir. Token’ın en düşük değer noktası, 1.827 dolara düştüğü 22 Ocak’taydı. Burada, 7 Ocak ile 22 Ocak arasında MANA’nın 1.559 dolar veya yüzde 46 oranında değer kaybettiği görülebilir. Bununla birlikte, 22 Ocak’tan 16 Şubat’a kadar token, 1.491 dolar değerinde veya yüzde 81 oranında bir artış gördü. Dolayısıyla analist MANA’nın Mart 2022’nin sonuna kadar 4 dolarlık bir değere ulaşacağını tahmin ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!