Analistler Onayladı: Bu 3 Altcoin Büyük Adımlarla Geliyor!

Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, kripto para piyasası FTX krizinden kurtulmaya çalışıyor. Bununla birlikte yatırımcılar, yükseliş sinyali veren altcoin projelerini araştırıyor. Analistler Pentoshi, Mike McGlone ve InvestAnswers, şu aralar yükseliş sinyali veren altcoin projelerini açıkladı. İşte analistlerin büyük sıçrama beklediği altcoin projeleri:

Pentoshi, Ethereum tabanlı bir altcoin için büyük ralli öngörüyor

Geçen yılki Bitcoin (BTC) boğa piyasasının dibini doğru tahmin eden ve piyasada Pentoshi takma adıyla tanınan analist, 657.500 Twitter takipçisine, Chainlink (LINK) için teknik ve temel bilgilerin aynı hizaya geldiğini söylüyor. Pentoshi’ye göre LINK, birkaç hafta içinde büyük bir temel katalizörün gelmesiyle görece güç gösteriyor. Analistin grafiğine baktığında, 9,63 dolarlık hedefine doğru toparlanmadan önce LINK için 6,60 dolar seviyesine hafif bir düşüş öngörülüyor. LINK fiyatı şuan 6.72 dolardan işlem görüyor ve bu da altcoin için yüzde 43’ün üzerinde bir artış potansiyeli olduğunu gösteriyor. Analist LINK için şunları söyledi:

LINK güçlü bir toparlanma yaşadı ve tüm olanlara rağmen hiçbir zaman yeni dip seviyelere düşmedi ve düşük seviye aralığını korumayı başardı. Önümüzdeki iki hafta içinde ortaya çıkan staking ile, daha iyi performans gösterme şansının yüksek olduğunu hissediyorum.

InvestAnswers’a göre Solana henüz ölmedi

Yeni bir video güncellemesinde, InvestAnswers’ın sunucusu, 444.000 YouTube abonesine, Solana’daki hareketli geliştirme etkinliğinin, SOL’un mevcut fiyatından bağımsız olarak, temellerinin hala güçlü olduğunun bir işareti olduğunu söyledi. Analist, Solana’nın ekosisteminin, kripto borsası FTX’in çöküşünden en çok etkilenen projelerden biri olmasına rağmen, diğer birçok üst düzey kripto para birimini geride bıraktığını söylüyor ve şunları belirtiyor:

İşte buradayız. [Solana] hala çalışmaya devam ediyor. Kim ne derse desin Solana hala orada. Ölmedi.  FTX’e ve bununla ilişkili dolandırıcılara maruz kaldığı için bazı sorunlar yaşıyor ancak verilere göre, hayatta kalma şansı çok yüksek gibi görünüyor. Özellikle de bugün kelimenin tam anlamıyla çok aktif olmayan diğer tüm kriptolarla karşılaştırdığınızda… Herkesi hatırlayın, kripto Darwincidir. Soru şu: “Kim hayatta kalacak?” En güçlü olanlar her zaman hayatta kalır. En düşük ücretlere, en yüksek TPS’ye [saniyedeki işlemler], en merkeziyetsiz, en iyi liderliğe vb. sahip olanlar ayakta kalacak.

Bloomberg analisti, bu altcoin projesinin bir sonraki piyasa düzeltmesinde Bitcoin’den daha iyi olacağına inanıyor

Bloomberg Intelligence kıdemli makro stratejisti Mike McGlone, Ethereum’un (ETH) güçlü destek gösterdiğini, Bitcoin’in (BTC) ise muhtemelen daha düşeceğini söylüyor. Analist, Bitcoin’in mevcut işlem fiyatından yüzde 38 oranında düşebileceğini ve risk varlığını İnternet hisse senetleriyle karşılaştırabileceğini söyledi. Ancak McGlone, Bitcoin’in FTX’in iflasının ve piyasalardaki bulaşmasının bir sonucu olarak daha da çökmesinden sonra, muhtemelen tekrar yükseleceğini söylüyor ve şunları ekliyor:

Bence daha da dezavantajı var… Her şeyden önce iyimser başlayalım. Büyük resimde, Bitcoin’in temel durumunu hala gelişmekte olan bir varlık / teknoloji olarak görüyorum. Zamanla ilerleyecek. Ama bu arada, 2000, 2002 yıllarındaki İnternet stoklarıyla karşılaştırıldığında bu acı aşamasındayız. Orada 10.000 ila 12.000 dolar civarında çok iyi bir zemine ulaşabilir. Bu çok sağlam bir destek. Ve sonunda bir noktada, öne çıkacak ve bu yukarı doğru yörüngeye devam edecek. Şuan ilgimi çeken ve yakından takip ettiğim bir altcoin Ethereum. Ethereum için 1000 dolar civarındaki bu seviyeye oldukça iyi ve sağlam bir destek olarak bakalım.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!