Bloomberg Analisti, Bitcoin İçin Dip Fiyatı Verdi!

Kripto para piyasaları son 24 saat içerisinde yükselişe geçerken, Bloomberg Intelligence’ın önde gelen stratejistlerinden Mike McGlone, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatı için dip seviyeleri açıkladı! İşte detaylar…

Ünlü stratejist Bitcoin (BTC) için dip seviye analizinde bulundu!

YouTube üzerinden yapılan bir röportajda McGlone, Bitcoin’in önceki destek seviyelerinden ağır şekilde düşmesinin, BTC’nin önemli ölçüde düşüşe gittiğinin güçlü bir işareti olduğunu söyledi. Önde gelen kripto para stratejisti, lider kripto’nun bugünün fiyatından yaklaşık yüzde 40’lık bir düşüş yaşayabileceğini aktarıyor. Önde gelen Bloomberg stratejistinin sözler ise şu şekilde:

“Oynaklık neredeyse her zaman iyi bir tahmin olduğundan, özellikle de tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştığınızda. Başlangıçta piyasanın bozulmasını ve düşüşün devam edeceğinin bir işareti olarak gördüm. Bir konsolidasyon aralığının dışına çıkan piyasalar, fiyatta keskin bir düşüş olduğunu gösterir. Bu yüzden, başlangıçta Bitcoin’in 10.000-12.000 dolar alanına kadar bir platoya ulaşamayabileceğini öne sürdüm.”

Son 24 saat içerisinde yüzde 0,2 değer kazanan BTC, anlık olarak 16,572.70 dolardan işlem görüyor. Son bir haftalık süreçte ise yüzde 1 değer kaybeden lider kripto para birimi, son 24 saat içerisinde 24,592,806,873 dolarlık işlem hacmiyle karşımıza çıkıyor. Daha önce kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz üzere piyasa değeri ise 318,417,644,483 dolar seviyelerinde bulnuuyor.

Kriptodan uzaklaşma riski artış yaşıyor!

Bir diğer yandan önde gelen kripto para stratejisti, kripto para piyasalarının muhtemelen toparlanacağın ıve Federal Rezerv’in oran artışlarından kaynaklandığını söylediği herhangi bir kısa vadeli satış baskısının uzun vadeli bir zayıflık sinyali olmadığını söylüyor. McGlone’a göre, beş yıllık bir zaman ufkunda, kurumsal yatırımcılar kriptodan kaçınma riskinden daha fazla riskle karşı karşıya.

Stratejistin sözleri ise şu şekilde:

“Bu yıl her şey kötüye gidiyor. Bu, birleştirilmiş hisse senetleri ve tahviller için şimdiye kadarki en kötü yıl oldu. Yani 80 yıl geriye baktığınızda…

Bu yüzden bana göre, çoğu büyük kurum için en azından beş yıllık bazda düşündüğüm risk ileriye gidiyor, risk bu alana bir şekilde tahsis edilmiyor. CoinMarketCap’te bulabileceğiniz son derece spekülatif 20.000 kriptoyu kastetmiyorum. İlk 10’u, ilk 100’ü, bunları izleyen bir indeksi kastediyorum. Yani kesinlikle Bitcoin, Ethereum. Evet, düşebilirler, ancak bana göre, yaptıklarını izleyen bir dizin, yaptığı şeyi yapmaya devam edecek ve bu tür şeyler genellikle bu temeli oluşturur.

Şu anda hatırlanması gereken en önemli şey, Fed’in hala sert bir şekilde vurması, tüm riskli varlıkların düşmesi. Kriptolar yukarı çıkarken en hızlı, aşağı inerken de en hızlı olanıydı.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!