XRP Fiyatı Nereye Gidiyor? İşte Kritik Seviyeler

Ripple (XRP) fiyatı, geçen haftaki fiyat hareketinin ardından bazı sağlam kazançlar ve bir dizi ardışık haftalık kazanç ile yoluna devam etmek istiyor. Ancak, Kriptoarena.com olarak da bildirdiğimiz gibi, yükseliş ivmesi oldukça hızlı bir şekilde kısa kesildi ve tüm kazançları sildi. Hatta XRP’yi 0,3616 doların üzerine çıkaran yatırımcılara karşı bir boğa tuzağı yaparak tamamen aşağı yönde döndü. Bu haftaki fiyat hareketinin geçen haftanın en düşük seviyesinin altına inmesiyle, toparlanma yine de kırıldı ve şimdi daha fazla dezavantaj olasılığı açıldı, muhtemelen bu yıl için yeni düşük seviyeler geliyor..

XRP fiyatı önümüzdeki hafta yüzde 15 daha düşecek

Küresel piyasalar, trader’lara mevcut risklerinin bu kadar kolay alevlenebileceğini hatırlattığından ve bu düşüş ivmesindeki ticaretin bitmediği, aksine bir sonraki aşamaya girdiği için, Ripple fiyatı bu hafta birçok yatırımcının hayallerini suya düşürdü. Haftalar ilerledikçe, ileriye dönük oyun planının ne olacağı giderek daha net hale geliyor: ABD kontrollü bir resesyona girecek, Avrupa ise enflasyonun çılgına dönmesine izin verecek ve zamanın arkasına güvenmek tüm yaraları iyileştirecek. Bu arada buna karşı bir şeyler yapılmaya çalışılacak, ama çok fazla umutlanılmaması gerekiyor. Kimin doğru stratejiye sahip olduğunu zaman gösterecek, ancak şimdilik kripto para birimlerinden büyük nakit çıkışı devam ediyor.


Tamamen teknik açıdan bakacak olursak, XRP fiyatı önümüzdeki haftalarda biraz daha değer kaybedecek. Yeni bir ay başlarken, pivot seviyeleri Temmuz ayı için yeniden ayarlandı ve görünüşe göre, yakında bir kırılma olması gerekiyor. Aylık pivotların aralarında önceki aya göre daha az yer var, bu da fiyat hareketinin birbirine doğru sıkışmasına ve oynaklıkta yavaşlamaya işaret ediyor ve bu da S1’i 0,270 dolardan XRP fiyatını en kötü durumda 0,1730 dolara düşmesinden sınırlamak için mükemmel bir aday yapıyor.

Ripple fiyatı yüzde 59’luk bir ralliye hazır mı?

Yukarıdaki paragrafta belirtildiği gibi, aylık pivot seviyeleri keskin bir şekilde birbirine yaklaşıyor ve bu da her an bir kopuş olabileceğini gösteriyor . Bu da yukarı yönlü bir kırılma olabilir. Yaz aylarında hacim düşerken, boğalar bu ivmeyi yakalayarak, ayılar yokken, fiyat hareketini daha yükseğe çıkarabilir ve fiyat hareketini 0,4974 dolara yükselterek bunun arkasında yüzde 59 kazanç elde edebilir. XRP son 24 saatte yaklaşık yüzde 0.8’lik bir kayıp yaşadı ve fiyatı şuan 0,311378 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!