Voyager Bu 2 Altcoin Varlığını Coinbase’e Transfer Etti! Neden?

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere geçtiğimiz yıl LUNA ile başlayan çöküş serüveni, birçok kripto para şirketinin de çöküşüyle devam etti. İflas sürecinden birçok şirket etkilenirken, Bitcoin gibi büyük varlıkların da düşüşler sergilemesi, FTX, Voyager gibi büyük şirketlerin de çöküşünü getirdi. Hatırlayacağınız üzere 2022 yılında iflas eden Voyager, şimdi 2 altcoin projesini Coinbase’e yollamasıyla dikkat çekti! Peki, neden? İşte detaylar…

Voyager bu 2 altcoin projesini transfer etti

Bildiğiniz üzere 2022 yılı kripto para sektörü için zorlu geçti ve birçok kripto para şirketi çöküş yaşadı. Hatırlayacağınız gibi LUNA krizi ile başlayan bu çöküş sıralaması, FTX gibi büyük kripto para borsalarının da iflasına yol açarak büyük bir kripto para dalgası yarattı. Öte yandan 2022’de iflas eden şirketlerden biri olan Voyager ise son haftalarda oldukça hareketli gözüküyor. Özellikle son 24 saat içerisinde yaptığı büyük transferler dikkat çekti.

İflas eden kripto para şirketi Voyager, geçtiğimiz 24 saat içerisinde Coinbase borsasına 2 altcoin projesini transfer etti. On-chain veri sağlayıcılarına göre Voyager, Coinbase’e popüler altcoin Ethereum (ETH) ve Shiba Inu (SHIB) transferinde bulundu. Bu transferler toplamda 1.500 ETH ve 250 milyar adet SHIB’i içeriyor. Konu ile ilgili on-chain veri şirketi Ember, şu sözlerle ön plana çıktı: 

Bir saat önce, Voyager 1.500 adet ETH (2.77 milyon dolar değerinde) ve 2.500 milyar SHIB’i (2.7 milyon dolar değerinde) Coinbase’e aktardı. Ayrıca Voyager, cüzdanlarında yer alan tüm coin’leri, ana cüzdan adresinde birleştiriyor.

Voyager kullanıcılarının kripto para talep dönemi sona erdi. Şimdi ise son dolar tazminat süreci başlamış olmalı: Büyük ihtimalle kalan kripto paralar satıldıktan sonra kullanıcılara dolar olarak tazminat verilecektir. Arkham Intel verilerine göre, şu anda Voyager adresinde yaklaşık 81.63 milyon değerinde kripto para bulunmaktadır. Bu token’ların önümüzdeki günlerde satılması beklenmektedir.

Voyager için sırada ne var?

Hatırlayacağınız üzere ABD merkezli kripto para aracı kurumu Voyager Digital’den yapılan açıklamaya göre, ABD İflas Kanunu’nun 11’inci Bölümü uyarınca borçların yeniden yapılanma süreci başlatılmıştı. Birçok yatırımcının dikkatini çeken bu iflas süreci, birçok borsayı da etkilemişti. Bildiğiniz üzere milyon dolarların üzerinde varlığa sahip olan şirket için geçtiğimiz aylarda müşteri programlarının kesintiye uğramadan sürdürülmesi amaçlanıyordu. Konu ile ilgili geçtiğimiz aylarda Voyager Üst Yöneticisi Stephen Ehrlich, platformdaki varlıkların korunması ve müşteriler dahil olmak üzere tüm paydaşlar için değer maksimizasyonu için en iyi yolun kapsamlı yeniden yapılanma olduğunun altını çizmişti. Hala Voyager’in izleyeceği yol tam belli olmasa da bu transferler birçok yatırımcıyı meraklandırıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!