Dogecoin Geliştiricisi Bu Kripto Para Borsası İçin Uyardı: Geri Çekin!

Kripto para borsası Huobi ile ilgili ciddi söylentiler ortalıkta dolanırken konu ile ilgili uyarılarda bulunan Dogecoin geliştiricisi ve savunucusu Mishaboar, borsanın yakın zamanda çöküş yaşayabileceği ve büyük rezerv sorunlarıyla karşı karşıya kalabileceğini aktararak yatırımcılara DOGE varlıklarını çekmesini önerdi! İşte detaylar…

DOGE geliştiricisinden kritik uyarı: Varlıklarınızı çekin!

Dogecoin’in önde gelen geliştiricisi ve savunucusu Mishaboar, beklenmedik bir şekilde borsanın iflasına ilişkin artan endişelerin ortasında, topluluğa DOGE varlıklarını Huobi’den çekmeleri için acil bir çağrı yaptı. Huobi’nin rezervleriyle ilgili şüphelere değinen katılımcı, borsalar tarafından genellikle finansal sağlığın bir göstergesi olarak kullanılan yaygın olarak lanse edilen rezerv kanıtı kavramının yanıltıcı olabileceği ve bir borsanın gerçek yükümlülüklerini yansıtmada başarısız olabileceği konusunda uyardı.

Alarm zilleri ilk olarak, Huobi’nin vahim mali durumuna işaret eden rahatsız edici ipuçlarını bir araya getiren kripto meraklısı Adam Cochran tarafından yükseltildi. Cochran’ın detaylı analizi, Tron’dan Justin Sun’ın tartışmalı stUSDT lansmanından kısa bir süre sonra Huobi’nin USDT’yi önemli ölçüde sattığını ve garip bakiye değişimleri yaşandığını gösterdi. Veriler, çoğunlukla Sun ve Huobi tarafından tutulan tokenlerin orantısız bir dağılımını önerdiğinden, yeni stabilcoin’in meşruiyeti hakkında sorular ortaya çıktı.

Huobi’nin potansiyel iflasının etkileri yalnızca Tether’in alanlarının ötesine uzanıyor. Sun’ın JustLend de dahil olmak üzere DeFi girişimlerinin Huobi’den yönlendirilen kullanıcı fonlarıyla beslendiği iddiaları ortaya çıktı. Cochran, Huobi’nin bildirilen cüzdan bakiyeleri ile tutulan gerçek varlıklar arasında keskin bir tutarsızlık olduğunu ortaya koymaya devam etti ve borsanın güvenilirliği üzerinde şüphe gölgeleri bıraktı.

Dogecoin fiyat durumu

Şimdilik durum belirsizliğini koruyor ve piyasa katılımcıları daha fazla gelişme bekliyor. Bu ifşaatların ardından, Huobi’nin bir zamanlar güvenilen itibarı şimdi ciddi bir güvenilirlik kriziyle karşı karşıya ve durum tespiti ve ihtiyatlı karar vermenin kritik öneminin altını çiziyor. Bu yüzden uzmanlar yatırımcıların dikkatli olmasını öneriyor. Özellikle DOGE geliştiricisinin aktardığı sözler, birçok yatırımcının da dikkatini çekmeyi başardı ve Huobi’ye karşı büyük bir tedirginliğe yol açtı.

Kriptoarena.com olarak aktardığımız üzere anlık olarak popüler meme coin projesi Dogecoin (DOGE), 0.073390 dolardan işlem görüyor. Popüler altcoin son bir haftalık süreçte yüzde 4,6 değer kaybetti. Bununla beraber piyasa değeri 10,314,225,389 dolar seviyesinde yer alırken, genel kripto para piyasasında 8.sırada yer alıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!