İşte Uzun Vadede Yatırım Yapabileceğiniz En İyi 3 Kripto Para!

Kripto para birimi satın almak istiyorsanız ve hangi kripto para biriminin kârlı bir yatırım olacağını merak ediyorsanız, işte InsideBitcoins analisti Mike Dalton’a göre uzun vadede yatırım yapılabilecek 3 kripto para…

Kripto para piyasasına yeni girecekler için tavsiyeler

Kripto piyasası büyüdükçe, insanların ilgisi de artıyor. Kripto para birimlerinin ne kadar uygulanabilir ve kârlı olabileceğine dair tartışma da insanların gösterdikleri ilgiyle birlikte giderek azaldı. Çoğu kripto para birimi çok hızlı değer kazanıyor ve uzmanlara göre yatırım planlarınızı uzun vadeli olarak artırabilir.

Kripto piyasasının volatilitesi göz önüne alındığında, yatırım yapmak kafa karıştırıcı olabilir. Bir yatırımcı olarak düşünülmesi gereken en iyi seçenek, portföyünüzü çeşitlendirmektir. InsideBitcoins analisti, bu amaçla 3 kripto seçtiğini açıkladı. Sınıflandırmayı ise piyasa değeri, fiyat eğilimi ve uzmanların gelecek tahminlerine dayandığını belirtti.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) satın alın

Bitcoin, yaygın olarak işlem gören dünyanın ilk ve en büyük kripto para birimidir. İlk olarak 2009 yılında piyasaya giren BTC, kripto dünyasında zirvede kalmaya devam ediyor. BTC’nin şu anki fiyatı 35.700 dolar ve piyasa değeri 600 milyar doların üzerinde. Sadece 21 milyonluk arz limiti ve blok halving sistemi ile Bitcoin, altınla karşılaştırılabilir. Bu nedenle Bitcoin, dijital altın olarak bilinir. BTC ile işlem yapabileceğiniz şirketlerin arasında PayPal, AT&T ve Microsoft gibi firmalar bulunuyor. Kripto uzmanlarına göre, Bitcoin 2021’in sonunda 100 bin doların üzerine çıkacak. Bitcoin için gelecekteki bu fiyat tahmini, birçoğuna göre BTC’yi uzun vadeli yatırımlar için uygun hale getiriyor. Analiste göre lider kripto para birimi tüm engelleri aşarak önceki kayıplarını telafi edeceğinden, Bitcoin satın almak için en iyi zaman.

Ethereum (ETH)

Ethereum, Bitcoin’den sonra dünyanın en büyük ikinci işlem gören kriptosudur. Ethereum 2015 yılında oluşturuldu. ETH’nin güncel fiyatı 300 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile 2.649 dolar. Ethereum Blockchain’indeki son geliştirmeler, ETH’ye daha fazla değer katıyor. ETH’nin merkezi olmayan uygulamalara (dApp) izin vermesi, coin’i, kripto dünyasında benzersiz ve popüler olmasının yanı sıra yatırım için iyi bir seçenek haline getiriyor. Ayrıca, ETH madenciliğinde veya basımında herhangi bir sınırlama bulunmuyor

Analiste göre Ethereum fiyatının Aralık 2020’de 746 dolardan Haziran 2021’de 2.567 dolara yükselmesi kripto para biriminin uzun vadeli yatırım için çok uygun olduğunun bir göstergesi. Kripto uzmanlarına göre ETH, onu tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarmaya itecek bir boğa koşusuna hazırlanıyor.

Meme kripto para birimi DOGE

Dogecoin son zamanlarda şüpheli geçmişinin izlerinden kurtulduktan sonra kripto pazarında büyük dalgalar yaratıyor. Altcoin’in son zamanlardaki yükselişi Elon Musk’a atfediliyor. ‘Dogemaster’ olarak bilinen Musk, son tweet’leriyle Dogecoin için harika bir yükselişe yol açtı. 2013 yılında kripto para birimleriyle alay etmek için oluşturulan Dogecoin, uzmanlara göre, şu anda en yasal ve uygulanabilir altcoin’lerden biri. Piyasa değeriyle 45 milyar doların üzerinde olan DOGE’nin güncel fiyatı 0,36 dolar.

Dogecoin, son 24 saat içinde hacim olarak 18 milyardan fazla token kaydetti. Analiste göre bu durum, DOGE’un uzun vadeli yatırımlar için uygun ve kârlı olma potansiyelini yansıtıyor. Büyüme hızı oldukça etkileyici olan DOGE’un fiyatı Ocak 2021’de 0,0046 dolarken Haziran 2021’de 0,36 dolara fırladı. Bu, yüzde 7.000’in üzerinde bir artışı gösteriyor. Bazı kripto uzmanları Dogecoin’in fiyatı için geleceğe yönelik bir tahminde bulundular. Beklentileri, DOGE’nin fiyatının 2021’in sonunda 0,78 dolara ulaşacağı yönünde.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Comments (1)
Add Comment