Usta Analist: Solana ve 2 Altcoin Yeni ATH’sine Ulaşacak!

Geniş çapta takip edilen bir kripto stratejisti ve yatırımcısı, Solana ve diğer iki altcoin projesinin, diğer iki kripto para birimi için dibi tahmin ederken tüm zamanların en yüksek seviyelerini basmaya hazır olduğunu söylüyor.

Solana (SOL)

Smart Contracter müstear isimli stratejist, akıllı sözleşme platformu Solana’nın tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkma yolunda başka bir patlayıcı fiyat artışına hazırlandığını tahmin ediyor. Konuya ilişkin görüşlerini paylaşan Smart Contracter şu ifadeleri paylaştı:

SOL tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) bebeğim hadi gidelim. 300 dolar geliyor.

Smart Contracter’ın tahmini, altcoin Solana’nın yılın başında yaklaşık 50 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 691 dolara yükseldiğinde Binance Coin’in ayak izlerini takip edeceği analizine dayanıyor. Bu analizinde usta yatırımcı şu iddiada bulundu:

SOL, BNB’nin sahip olduğu koşuyu takip ederse, 900 dolara kadar çıkabilir. 

Altcoin avalanche (AVAX)

Traderın radarındaki bir diğer kripto para ise altcoin Ethereum rakibi Avalanche (AVAX), düzeltme aşamasını sonlandırdıktan sonra altcoinin büyük bir hamle yapmaya hazır olduğunu söylüyor. Bu konu hakkında konuşan usta stratejist şunları belirtti:

Yeterince uzun süre sarsıldığından ve tüm odak yeniden SOL’a döndüğünden, bu ATH’ye koşmalı. Buradan 100 dolar veya 130 doların oldukça kolay olacağından şüpheleniyorum.

Synthetix network token (SNX)

Sırada, sentetik varlıkların ticaretine güç veren bir kripto para birimi olan Synthetix Network Token (SNX) var. Smart Contracter, SNX’in birikim aşamasını tamamlamak üzere ve yükseliş trendini başlatmaya hazır olduğunu şöyle açıkladı:

Ayrıca altcoin SNX’in dibe vurduğunu ve buradan ATH’ye gideceğini ve ABC’yi Mart ayının en yüksek seviyesinden her gün aşağı doğru temizlediğini düşünüyorum. Net 1-2 tabanlı/birikim yapısının toplanması için daha fazla zamana ihtiyacı olabilir, ancak merkezi olmayan finans (DeFi) önümüzdeki birkaç hafta içinde bir teklif yakalamalı.

Kripto analisti, dalgalar halinde ortaya çıkan kalabalık psikolojisini takip ederek gelecekteki fiyat hareketini tahmin eden teknik bir analiz yaklaşımı olan Elliott Wave teorisine güveniyor. Teoriye göre, bir boğa döngüsü beş farklı dalgadan geçer. Altcoin Smart Contracter’ın beş dalga sayısına dayalı olarak, SNX 35 dolara kadar yükselebilir ve mevcut fiyatı olan 10,50 dolardan %230’un üzerinde bir yukarı potansiyeli temsil edebilir. 

Curve finance yönetim tokeni (CRV)

Kripto stratejistlerinin alt seçimlerine gelince, Smart Contracter, stabilcoin merkezi olmayan borsa Curve Finance’in yönetim tokeni olan Curve’a (CRV) göz kulak oluyor. Kripto analistine göre, CRV ABD doları, Bitcoin ve altcoin Ethereum karşısında değerini ikiye katlamaya hazır işaretler gösteriyor. Bu hususta Smart Contracter, şöyle açıklama yaptı:

Şu anda DeFi için çok fazla nefret var çünkü düşük performans gösterdi, ancak CRV için BTC ve ETH çiftlerinde haftalık büyük SFP (salınım hatası paterni)/geri dönüşler oluşuyor.

Altcoin polygon (MATIC)

Yatırımcı listesindeki son kripto para, düşüş eğilimini tersine çevirmeye ve 2,50 dolara kadar tırmanmaya hazır olduğunu söylediği Blockchain ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC). Altcoin Polygon hakkında analist şöyle ekledi:

Onaylamak için daha düşük zaman dilimlerine ihtiyaç var, ancak büyük olasılıkla, en dip nokta buydu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!