Ethereum Balinaları Yüzmilyonları Harekete Geçirdi!

Bir Ethereum balinası, pazar çapında keskin bir düzeltmenin ortasında, piyasa değeri ile ikinci en büyük kripto para biriminde adeta sanal dağları yerinden oynattı. Kimilği henüz bilinmeyen bu gizemli kişi milyonlarca dolar değerinde ETH transferleri yaptı. İşte ayrıntılar…

Bu balina Ethereum’un gerilemesinden hemen sonra aldığı ETH ile en zengin 115. cüzdan oldu!

Perşembe günü, Ethereum’un 2.000 dolarlık düşük aralığa gerilemesinden sadece bir gün sonra, on-chain takipçisi olan  Whale Alert, bilinmeyen bir cüzdandan bilinmeyen bir başka cüzdana 130 bin ETH, yani kabaca 359.679.594 milyon dolar gönderen büyük bir ETH işlemi aldı.

130 bin ETH alan cüzdan, büyük meblağı aldıktan sonra kısa bir süre için var olan 115. en zengin Ethereum cüzdanı oldu. Ancak 130 bin ETH’nin 110 binini neredeyse anında gönderdi. 110 bin ETH’nin alıcısı daha sonra tüm tutarı hızlı bir şekilde kripto bankacılık platformu Celsius Network’teki bir cüzdana aktardı.

Ethereum (ETH)’deki düşüşten balinalar faydalandı

Gönderen adres, cüzdanında hala 25 milyon dolar değerinde Ethereum (ETH) ve 300 milyon dolar değerinde diğer ERC20 token’leri tutuyor. Gönderen balina ayrıca Ethereum hazinesinin büyük bir bölümünü göndermeden sadece birkaç saat önce yaklaşık 200 milyon dolar değerinde, yaklaşık 70 bin Ethereum (ETH) aldı.

Orijinal cüzdanın en önemli varlıkları, merkezi olmayan finans (DeFi) varlıkları Eth-wrapped Compound (COMP), Synthetix (SNX) ve Compound UNI (CUNI). Ethereum, kripto piyasasının çoğu gibi, geçtiğimiz hafta değerinin çoğunu kaybetti ve yedi günün en yüksek seviyesi olan 4,143 dolardan 2,212 dolara düştü. Bununla beraber ETH’deki düşüşe rağmen, Ethereum’un kurucu ortağı 27 yaşındaki Vitalik Buterin, dün yapmış olduğu bir açıklamada ETH’nin Bitcoin’i nihayet yakalama ve hatta geçebilme ihtimali olduğunu ifade etmişti.

Comments (0)
Add Comment