Usta Analist: Bu Altcoin Yüzde 430 Oranında Fiyat Artışı Kaydedecek!

Popüler bir kripto yatırımcısı ve analisti, altcoin Ethereum’un fiyatının 2022 yılına kadar %430 artabileceğini iddia ediyor.

Capo: altcoin ETH en önde gelen kripto para olacak

Capo olarak bilinen yatırımcı, kripto para piyasası yeni bir yükseliş dönemine girerse Bitcoin (BTC) yerine altcoin Ethereum (ETH) üzerine bahse gireceğini söylüyor. Ayrıca, ETH’nin BTC’nin piyasa değerini değiştireceğine ve değerlemede en üst sıradaki kripto varlığı olacağına bahse giriyor.

Bütün piyasada 5. dalgayı yakalarsak, Ethereum muhtemelen Bitcoin’den daha iyi performans gösterecek ve büyük olasılıkla flippening yaşayacak.

Uzun süredir ETH/BTC kullanıyorum.

Capo, bu döngü sona ermeden piyasanın başka bir yükseliş dönemine girmesini beklediğini söyledi. Altcoin ETH’nin gelecek yıl 10.000 doların üzerine çıkacağına ve mevcut fiyatı olan 1.885 dolardan %430’luk bir artışa işaret edeceğine inanıyor.

Bence, döngü zirvesi 10 bin dolar üzerinde olacak.

Henüz w3-w5 ayrışması yok ve bu birikim döneminden (2018-2020) sonraki uzatma çok kısa oldu. Bu bana başka bir ayak göreceğimizi düşündürüyor.

Ünlü yatırımcı, birlikte çalışabilen Blockchain altcoin Polkadot’un (DOT) BTC’ye karşı toplanmaya hazır olduğunu gösteren işaretleri beklediğini de ekliyor. Capo, Bitcoin’e karşı temel desteği yaklaşık 16,90 dolardan kurtarabilirse DOT’u satın almayı düşüneceğini söyledi.

DOT/BTC. Beklendiği gibi desteğe ulaşıyor. Henüz girmiyor çünkü bir sıçrama için beklemek + HH (daha yüksek) ve hatta yükseliş teyidi beklemek daha iyi.

Ethereum ağının değeri

Ethereum 2.0’a yönelik daha önemli bir hareketin parçası olan EIP-1559 olarak bilinen altcoin Ethereum güncellemesi ile, ağın mevcut işlem ücreti sisteminin revize edildiğini gösterecek. Kullanıcılar ağın bakımını yapan madencilere değil, ağın kendisine bir ücret gönderecek. Söz konusu ücretler daha sonra yakılacak ve kripto para birimi topluluğu arasında başlı başına tartışmalı bir konu olan genel ETH arzını azaltacaktır.

Ethereum (ETH) Blockchain’e özgü token Ether (ETH), şu anda 230 dolar civarında işlem görüyor ve tüm altcoin Etherin piyasa değeri 25 milyar dolar civarında, bu da onu Bitcoin (BTC)’in (yaklaşık 185 milyar dolarlık değeri temsil eden) arkasındaki en değerli ikinci Blockchain haline getiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!