Ünlü Borsa, Bu Metaverse Coin’i Delist Ediyor!

Kripto para piyasalarının önde gelen metaverse kripto para birimlerinden GALA, geçtiğimiz günlerde hack saldırısına uğramıştı. Bunun üzerine Huobi, geliştiricilerin köprü kodunda bir sorun bulmasının ardından geçici olarak değer kaybetmesiyle GALA/USDT işlem çiftini platformundan kaldırdı. İşte detaylar…

Dev kripto para borsası bu metaverse altcoin projesini delist ediyor!

Son günlerde yaşadığı hack saldırısıyla değerinin çoğunu kaybeden GALA Token’ı satın alan Huobi kullanıcıları, kripto para birimlerinin Binance Smart Chain’de işlem gören GALA token’ın yakında kullanımdan kalkacak versiyonunun adını taşıyan “pGALA “ya dönüştürüldüğünü gördü. Resmi web sitesinden yaptığı duyuruda, “pGALA’nın” bir memecoin olduğunu iddia ederken, orjinal GALA token ile alakası olmadığını aktardı.

Şirket işlem çifti için ise son olarak, “Huobi GALA/USDT çiftini listeden çıkaracak ve GALA’yı pGALA olarak yeniden adlandıracak.” sözlerinde bulundu. Birçok kripto para yatırımcısı, GALA Token’larının habersiz bir şekilde pGALA haline gelmesine halen sinirli.

Huobi, “kullanıcıların kullanım koşullarını karşılayan pGALA (eski GALA) varlıklarını 1: 1’de GALA (pGALA) varlıklarına dönüştüreceğini söyledi. Bununla birlikte, dönüştürülmüş herhangi bir GALA token’ının sahiplerinin, bir GALA işlem çifti olmadan Huobi’deki varlıklarını nasıl takas edebilecekleri belirsiz. Huobi ve GALA tokeninin arkasındaki şirket olan Gala Games, yorum talebine yanıt vermedi. Peki, önümüzdeki günlerde ne olacak? Diğer borsalar ne yapacak?

Son 24 saat içerisinde yüzde 13 değer kazandı!

Perşembe günü yaşanan işlem karmaşasının hemen ardından dev kripto para borsası Huobi duyurularda bulundu. Perşembe günü GALA Token, birçok kripto para borsasında yüzde 20 oranında değer kaybetti. Huobi platformunda ise fiyatı çok daha fazla düşerken neredeyse sıfıra yaklaştı. Bazı kullanıcılar ise görünen arbitraj fırsatından yararlanmak için çok indirimli token’ları satın aldı.

Daha önce kriptoarena.com olarak belirttiğimiz üzere Perşembe günü gerçekleşen olay karmaşasının içerisinde GALA token’ı bütün kripto alım satım platformlarında yüzde 20 oranında değer kaybı yaşadı. Öte yandan popüler altcoin GALA, son 24 saat içerisinde yüzde 12,7 değer kazandı. Anlık olarak altcoin 0,039019706221 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Popüler altcoin GALA, son 30 gün içerisinde yüzde 5 değer kaybı yaşadı. Son bir hafta içerisinde ise yüzde 10 yükseliş yaşayan popüler kripto para birimi, 292.554.957 dolarlık piyasa değerine sahip bulunuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!