Ünlü Analistten Yıl Sonu İçin Bitcoin ve Ethereum Fiyat Tahmini!

Ethereum piyasa fiyatı son birkaç ay içinde darbe aldı ve altcoinin fiyatı Mayıs ayında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşana kadar önemli kayıplar verdi. Ethereum fiyatı 4.300 dolara kadar yükseldi, ancak fiyat o zamandan beri %50’nin üzerine düştü ve yazımızın hazırlandığı sırada 2.000 doların altında bulunuyor.

ETH fiyatı %860 artacak

Bununla birlikte, kripto analisti ve yatırımcısı Kaleo, ETH fiyatının önümüzdeki 12 ay içinde son derece yükseleceğini tahmin ediyor. Ünlü kripto analisti, 2017’deki Ethereum hareketlerine bakıyor ve buna dayanarak kripto paranın fiyatında parabolik bir ralli yaşamaya hazır olduğunu tahmin ediyor. Kaleo’nun uzun vadeli fiyat tahmini, büyük bir altcoin sezonunun ardından altcoinin fiyatını 10 bin doların üzerine çıkarıyor. Analistin tahmini, 2021 yılının ikinci yarısında Ethereum fiyatını %860’ın üzerinde bir artış öngörüyor.

2021 için Ethereum ve Bitcoin fiyat tahminleri

Kaleo, birincil iletişim yöntemi olmaya devam eden Twitter hesabından, uzaydaki en iyi iki kripto paranın fiyatlarıyla ilgili birkaç tahminde bulundu. Kripto yatırımcısına göre, Bitcoin fiyatı, kripto parayı altı haneli bir keşif aralığına sokacak başka bir yükseliş görecek. Bir numaralı kripto paranın fiyatını yıl bitmeden 100.000 dolar olarak belirleyen kripto analistleri arasına katıldı.

Buna paralel olarak Kaleo, kripto paraların yatırımcılardan gelen satışlar arasında sürekli olarak değer kaybetmesi nedeniyle piyasaları sallamaya devam eden mevcut düşüş hislerine aldırmadan, Ethereum fiyatını 10 bin dolara çıkardı. Tweet paylaşımında ayrıca kurumlardan ve hükümetlerden daha fazla benimsemeyi öngörmeye devam etti. Aynı anda kripto para birimlerini çevreleyen kurumlardan ve hükümetlerden sürekli FUD’lar olacağını da belirtti.

2022-2023 için uzun vadeli tahminler

Twitter’da @CryptoKaleo kullanıcı adını kullanan Kaleo, en iyi kripto paralar için daha da uzun vadeli tahminler içeren bir tweet dizisi yayınladı. Tweetler hem Bitcoin hem de Ethereum için fiyat tahminlerini ve takip edilecek büyük düzenlemelere ilişkin tahminleri içeriyordu. Ancak 2021’in ikinci yarısına ilişkin ilk tahminlerin aksine, bu tahminler fiyatların bu zaman diliminde düşeceğini açıklayarak çok daha aşağı yönlü bir öngörüydü.

Kaleo, 2021’in ikinci yarısında tahmini 10 bin dolara ulaştıktan sonra Ethereum fiyatının %90’ın üzerine düşeceğini tahmin etti. Bu gerçekleştiğinde fiyat çöküşünü 1.000 doların altında olarak gösterdi. Altcoinlerin de bu noktada çökeceği ve genel piyasayı bu noktada bir ayı gerginliğine sokacağı tahmin ediliyordu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!