Ünlü Analist Açıkladı: XRP, BNB ve Bu İki Altcoin Bu Hafta…

Popüler kripto para analisti Michaël van de Poppe, kripto para piyasalarında bir yükselişe tanık olunan bir hafta sonunun ardından Ripple (XRP), Binance Coin (BNB) ve Cosmos (ATOM)’un da içinde bulunduğu ve dört altcoin projesinin fiyat hareketliliği ile ilgili beklentilerini paylaşıyor.

 Analist listesindeki altcoin projelerini paylaştı

Kriptoarena.com olarak bildirdiğimiz gibi; Van de Poppe, Twitter hesabında bulunan 613.700 bin takipçisine, Ripple’in yerel altcoin projesi XRP’nin 2022 yılının en düşük seviyesi olan 0.28 dolar seviyesinden yüzde 35’in üzerine çıkmasının ardından kısa bir düşüşe hazır göründüğüne inandığını paylaşıyor:

Bir yükseliş gösteriyor ancak ilk dirençte reddediliyor. 0,343 dolar seviyeleri civarında bir test görmeyi beklemek ve bu potansiyel bir uzun tetikleyici olacaktır. Hedefler oldukça kolay tanımlanabilir ve potansiyel olarak 0,43 ve 0,47 ABD Doları arasında.

XRP, şu anda yüzde 3.66 düşüşle 0,34 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor. Analist 2. sırada takip ettiği altcoin projesi ise, kripto borsası Binance’in yardımcı program tokeni olan BNB bulunuyor. Van de Poppe’ye göre, BNB’nin yükselişini sürdürmeden hemen önce eski direnç seviyesi olan 222 doları desteğe çevirdiğini belirtiyor:

222 ila 225 dolar arasında bir duraklama görmeyi bekliyorum ve ardından 255 dolar ve 267 dolar sırada ki seviyeler olabilir.

BNB, yüzde 0.66 düşüşle 237 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

ATOM ve CELR için beklentilerini açıkladı

Analistin, listesindeki bir diğer altcoin, hem ölçeklenebilirlik hem de birlikte çalışabilirlik için tasarlanmış blockchain ekosistemi olan Cosmos(ATOM). Van de Poppe, ATOM’un daha fazla yükseliş momentumu toplamak adına acil olarak direnç seviyesini kırması gerektiğini söylüyor:

Güç gösteriyor ve ben hala ekosistemin hayranlarından biriyim, büyük bir kazanç sağlamayı ve temel bir büyümeye sahip olacağını düşünüyorum. Fiyat hareketine baktığımızda dirençte. 8,70 dolar seviyesini kırmak, birincil kısa vadeli hedeflerden biri olarak 10 dolar ve 12 dolar seviyesindeki bir hızlanma ile sonuçlanır.

ATOM, şu anda yüzde 5.90 düşüşle 7.92 dolar fiyat seviyesinden işlem görmeye devam ediyor. Analistin listesinde yer alan son altcoin ise, zincir dışı işlemleri güvenli bir şekilde sağlamak için tasarlanmış ölçeklendirme platformu olan Celer Network (CELR) yer alıyor. Van de Poppe, kripto  para biriminin 2022’deki en düşük seviyesi olan 0,01 dolar seviyesinden yüzde 135’in üzerinde ralli yapmasından sonra CELR’nin fiyat hareketinin yükseliş gösterebileceğini söylüyor:

Bu hareketlilikten sonra gerçekten herhangi bir seviyede durup durmayacağını görmemiz gerekiyor.

Şu anda altcoin projesi CELR, yüzde 5.73 düşüşle 0.017 dolar seviyesinden işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da Facebook’ta ve Instagram’da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!