İşte Üçüncü Çeyrekte Yatırımcısını Mest Edecek 4 Altcoin Projesi!

Kripto para piyasası, son birkaç haftadır yatay yönde bir fiyat hareketi çizerken, Bitcoin ve altcoin’ler büyük kayıplar yaşadılar. Wyckoff modeli BTC’nin 6 hafta daha kripto kışı modunda kalacağını öne sürüyor. Yatırımcılar ise altcoin sezonuna odaklanmış durumda. Piyasada ön plana çıkan projeler büyük yatırım fırsatları sunuyor. İşte üçüncü çeyrekte, boğa döngüsüne girecek olan 4 kripto para birimi.

Ontology Network (ONT)

21 Haziran’da ONT, 0.8000 dolarlık desteğin altına düştü ve kapandı. Bu kırılma, Bitcoin’in diğer kripto paraların değerinin düşmesine neden olan benzer hareketlerine bağlanıyor. ONT, DeFi alanında kendilerine iyi bir isim yapmış özel bir ekiple çalışan harika bir altcoin projesi. Aynı zamanda, yaklaşık 635 milyon dolarlık piyasa değeri ile bu ay en iyi izleme listesine giren nispeten düşük sermayeli bir varlık.


Tüm odak şimdi 0,80000 dolar direncinde. Önümüzdeki günlerde fiyatın bu direnci kırmak ve yükseliş hareketini sürdürmek için bir temel bulduğu için bu alanın altında geçici olarak sıkıştığını görebiliriz.

Stellar(XLM)

Stellar, 2014 yılında Ripple’ın kurucu ortağı olan Jed McCaleb tarafından başlatılan blok zinciri tabanlı bir ödeme protokolü. Çok iyi bir performans gösteren altcoin,gelecek vaat ediyor ve ekibinin sürekli güncellemeleri ve gelişimi açısından harika bir geçmişe sahip olduğu için büyük güven kazandı. XLM, son derece önemli olan 0.2200 dolarlık destekten geri sıçrayarak ivme kazandı. Fiyat şu anda bu destek ile 0,3500 dolar arasında bir aralığa bağlı görünüyor ve bu şu anda iyi bir işaret.

Önümüzdeki günlerde, nötr bir fiyat modelinin geliştiğini görebiliriz. Bu aralık bir arada kalırsa, altcoin bu 0,3500 dolarlık bariyeri kırmak ve bir yükseliş trendini sürdürmek için iyi bir konumda olacaktır. Bunun kesinlikle gerçekleşmesi bekleniyor.

Umut vaat eden altcoin projesi: Stormx (STMX)

2 Temmuz 2021’e kadar STMX ralli yapmaya devam etti ve 0,022 dolar fiyatına ulaştı. Geçen haftaya baktığımızda, 0.0100 dolar’da dibe vurduğundan beri sürekli yükselen az sayıdaki kripto paradan biri olduğu düşünüldüğünde, yatırımcıların bu özel altcoin için büyük umutları var.


STMX, çevrimiçi perakende mağazalarıyla ortaklık kurduğu ve kullanıcıların çevrimiçi mağaza ortaklarından herhangi birinde alışveriş yaptıklarında STMX ve diğer kripto para birimleri kazanmalarına izin verdiği için dikkat edilmesi gereken harika bir proje. Online alışveriş için artan talep, STMX’in zaman içinde değerinin de artacağı anlamına geliyor. STMX ayrıca düşük piyasa değeri kategorisine girer ve bu da ona daha yüksek bir ters dönüş potansiyeli sağlar. 0.0300 dolar, müthiş bir tavan oluşturduğu için dikkat edilmesi gereken fiyat. Bu bir kez ihlal edildiğinde ve fiyat yukarı doğru hareket ettiğinde, bir rallinin tüm zamanların en yüksek seviyeleri olan 0.1000 dolar ve hatta daha yükseklerini geri alma olasılığı çok yüksek.

İvme kazanacak altcoin: Telcoin (TEL):

TEL şu anda nötr bir üçgen modelinde kendini gösteren sıkı bir sıkışma içinde sıkışmış durumda. Tarafsızlık şu anda yatırımcı güvenini ifade ettiğinden, bu, yararlanmak için harika bir model.


Telcoin, yüksek hızlı, düşük maliyetli uluslararası havaleleri kolaylaştırmak için blok zinciri ağından yararlanmayı amaçlıyor. Bu, insanların ağ üzerinden daha hızlı, güvenilir ve daha akıllı bir şekilde para gönderip almalarını sağlayacaktır. Fiyatlar yukarı yönlü bu sıkışmadan kurtulursa, altcoin için bu yılki 0.0640000 dolarlık ATH’yi geri almak, hayal ettiğinizden daha hızlı olabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!